NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 8. aprila

Kiosk
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 8. aprila
-

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a pozicija planeta na nebu će pojedinim horoskopskim znakovima više odgovarati za novac nego ostalima.

Saturn je u Ribama, a očekuje nas i pun Mjesec u znaku Vage 6. aprila, tako da je naredna nedelja turbulentna, naročito kada su u pitanju naša osjećanja.

Zbog toga treba da vodite računa da ne pravite ishitrena ulaganja novca koja mogu da budu pogrešna.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 8. aprila, to su znakovi: Bik, Ovan, Škorpija i Strijelac.

BIK
Ulazak Mekrura u vaš znak donosi vam novčani dobitak. Konačno ćete se finansijski oporaviti nakon svih troškova koje ste imali od početka godine. Ne očekujte veliki priliv novca, ali će ga svakako biti više nego u prethodnom periodu.

OVAN
Tri planete u Biku donose vam odličan poeriod za zaradu. Nećete dobijati novac samo na osnovu posla, već i iz drugih izvora. To znači da možete da računate na dodate projekte.

ŠKORPIJA
Jupiter u Ovnu donosi vam novu poslovnu ponudu. To je ponuda koja će vam finansijski biti primamljiva. Tako da imate šanse da dobijete posao koji može da vam bude isplativiji.

STRIJELAC
Iako je Saturn u Ribama, pred vama je nedelja u kojoj možete da dobijete nešto što ste zalužili. Tako da novac stiže polako, ali sigurno. Možete da porfititirate kroz posao sa nekretninama.

Ne propustite