NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL: 3 znaka će se OBOGATITI, a evo ko mora da nauči da ŠTEDI

Kiosk
NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL: 3 znaka će se OBOGATITI, a evo ko mora da nauči da ŠTEDI
-

April je pred nama, a ušli smo u period velikih astroloških promjena, jer je Saturn ušao u Ribe, a Pluton u Vodoliju, što će se itkekao odraziti na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Trenutno se Venera i Uran nalaze u Biku, pa mnogi ljudi imaju utisak da treba da prave rizična ulaganja, ali zapravo, to je zamka, jer nije dobar trenutak za tako nešto.

Saturn je nakon skoro 30 godina ušao u Ribe, što će mnoge znakove naučiti kako da budu štedljiviji. A Pluton je uvijek vesnik masovnih promena, tako da ćemo potpuno drugačije vrednovati neke stvari.

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene u aprilu mesecu:

OVAN
Merkur i Venera u Biku donose vam priliv novca i to iz dva izvora. Tako da će para biti, mada to neće biti neka velika količina. Dobićete ponudu za dodatni posao koji može da vam donese zaradu. Takođe, na pomolu je novo poslovno partnerstvo za novac.

BIK
Merkur putuje ka vašem znaku, što ukazuje da ćete se konačno finansijski oporaviti. To može da nagovijesti i bolje plaćenu poslovnu ponudu ili veću zaradu. Svi vaši finansijski problemi će ubrzo biti rešeni.

BLIZANCI
Mars u Raku rješeva vaše polje finansija. Zbog toga izlazite iz krize nakon sedam mjeseci, tako da vas očekuje veći priliv novca. Vi ste jedan od znakova koji će neće morati da brine o novcu.

RAK
Imaćete više troškova u prvoj polovini aprila iz razloga što ćete biti skloni impulsivnom trošenju novca. Smatraćete da su vam neke stvari neophodne, pa ćete bespotrebno potrošiti novac. Stabilizacija dolazi od kraja mjeseca.

LAV
Bićete zabrinuti zbog novca jer smatrate da ne zarađujete dovoljno, a taj trend će se nastviti i početkom aprila. Ipak, možete da se borite za povećanje plate. Biće turbulencija ali nije neizvodljivo da dobijete povišicu.

DJEVICA
Vi možete lako da dobijete novac iz inostranstva. Odnosno, biće nova poslovna mogućnost zbog koje biste lako mogli da se preselite u drugi grad. 

VAGA
Mars u Raku vam ne prija, pa imate puno troškova. Zbog toga ćete morati da budete štedljiviji. Jednostavno, april vam nije naklonjen za novac, pa treba da pazite kako ulažete novac. Imaćete potrebu da uložite novac u biznis, što može da bude rizično.

ŠKORPIJA
Jupiter u Ovnu čuva vaše polje finansija, mada smatrate da biste trebali da dobijete povišcu. Iako ste očekivali da ćete lake doći do novca, shvatate da to ne ide "preko noći". Razmišljate o promjeni posla zbog novca.

681219-shutterstock-376199902-f

STRIJELAC
Saturn u Ribama će vas u intervalu od naredne tri godine naučiti kako da budete štedljiviji. Svaki novac ćete na neki način morati da zaslužite, jer je Saturn kročio u Ribe i ne voli laku zaradu. Očekujte zaradu, ali i ulaganje većeg truda.

JARAC
Plutonov ulazak u drugo polje može da vam donese veliki novac, ali ne brzo. To su dugoroiči planovi koji će na kraju rezultirati velikim novcem, tako da se spremite za nove projekte. Imate mogućnost da dobijete na igrama na sreću u prvom dijelu mjeseca.

VODOLIJA
Saturn u drugom polju donosi vam subjetivni osjećaj da puno radite, ali da ne zarađujete dovoljno. Mnogo teže ćete dolaziti do novca u narednom periodu, jer će Saturn da uspori finansijske transakcije. Ukoliko planirate da podignete kredit budite oprezni.

RIBE
Iako trenutno ne osećate finansijsku krizu, Saturn je ušao u vaš znak kako bi donio velike promene, pa čak i na finansijskom planu. Zbog toga je nužno da štedite više, jer će vam Saturn blagovremeno donijeti veće troškove.

Ne propustite