ASTROLOGIJA

Ova 2 znaka u aprilu čeka OGROMAN DOBITAK: Sve se mijenja iznenadno: Stižu prilike, evo šta da uradite da ih ne propustite

Objavljeno:31.03.2023 - 07:47
A A A Times Arial

Astrologija nam otkriva mnoge stvari, a sada otkriva i da će ovi horoskopski znakovi biti najsretniji u narednom mjesecu.

OVAN

Generalno ova godina je sretna za Ovnove, a oni će povoljnosti posebno osjetiti na polju finansija. Planeta Jupiter, koja vlada srećom i bogatstvom, nalazi se upravo u Ovnu, otud i tolika sreća za pripadnike ovog vatrenog znaka. Ovnovi su hrabri i samouvjereni, a u aprilu će te njihove osobine biti posebno izražene. Smiješe im se izuzetni projekti, napredak u karijeri, a neki će čak postati poznati. Ovo nije vrijeme kada treba da sumnjate u sebe. Osluškujte intuiciju i ne dozvoljavajte da vas pokolebaju tuđa mišljenja.

VODOLIJA

Parlament Turske ratifikovao zahtjev Finske za pridruživanje NATO-u
Read more
Ekscentrična Vodolija konačno će pronaći način da svoje ideje naplati. Isplatiće im se rad i trud, a dobiće veliku podršku od prijatelja i u radnom okruženju.Vodolije u ovom period imaju izražen fokus i uspjeh im je prioritet. Ako istraju i niko drugi im ne zaokupira pažnju, uspjeh im je zagarantovan.