KOJI JE VAŠ NAJSRETNIJI DAN? Raku petak na subotu mijenja život, Jarcu se od ovog dana otvaraju vrata

Kiosk
KOJI JE VAŠ NAJSRETNIJI DAN? Raku petak na subotu mijenja život, Jarcu se od ovog dana otvaraju vrata
Nije svaki dan rođendan - kažu, ali ipak, položaj zvijezda može da nam donese više sreće "random" danom, nego za čuveni rođendan

Nije svaki dan rođendan - kažu, ali ipak, položaj zvijezda može da nam donese više sreće "random" danom, nego za čuveni rođendan

Pročitajte horoskop i otkrijte kog dana ove nedjelje su vam zvijezde najviše naklonjene.

Pa, se trudite da iskoristite najbolje što možete.

Ovan

Vaš najsrećniji dan je petak, 29. april. Iskoristite to da se oslonite na svoju intuiciju i zavirite duboko u srce, kako biste bolje razumjeli sebe. Nakon toga će vam biti jasnije kakve promjene treba da napravite da biste bili srećniji, kako piše Mondo.

Bik

Najsrećniji dan ove nedjelje za Bikove je subota, 30. april. Ovaj dan označiće nove početke u vašem životu, ali će vam pomoći i da više vjerujete sebi. Konačno ćete shvatiti da ste vi ti koji najbolje znaju šta je najbolje za vas.

Blizanci

Najsrećniji dan ove nedjelje vam je petak, 29. april. Merkur, planeta koja utiče na vaše misli i komunikaciju, pomoći će vam da neke odluke koje ste donijeli sagledate iz drugog ugla. Imaćete hrabrosti da napravite promjenu koja će vam poboljšati život.

Rak

Rakovima je najsrećniji dan petak, 29. april. U prethodnom periodu ste nailazili na prepreku za preprekom, ali od petka se sve mijenja. Sve će sada ići glatko, pa je ovaj dan idealan da napravite prvi korak prema nekom cilju koji ste sebi odavno postavili.

Lav

Lavovi, vaš najsrećniji dan je nedjelja, 1. maj. Bićete veoma emotivni i usmjereni na osluškivanje svog srca. To će se dobro odraziti na vaš odnos sa partnerom, jer ćete dozvoliti sebi da budete ranjivi i iskreno govorite o svojim osjećanjima. Vaš odnos poslije ovog dana biće mnogo bliskiji i jači.

Djevica

Nasrećniji dan za Djevice je bio utorak, 26. april. Veza sa partnerom i uopšte odnosi sa bliskim ljudima će vam biti najvažniji. Bićete nevjerovatno šarmantni i privlačni suprotnom polu, optimistični do krajnje mjere i razmišljaćete samo o dobri ishodima, ne o svojim strahovima.

Škorpija

Najbolji dan ove nedjelje vam je subota, 30. april, a to ćete posebno osjetiti na polju ljubavi. Mogući su novi počeci, pa se potrudite da slušate šta vam srce poručuje, ovog puta ga ne ignorišite. To će vas spriječiti i da o svemu previše razmišljate, čemu ste ponekad skloni.

Strijelac

Petak, 29. april je vaš najsrećniji dan. Neka odluka koju ste donijeli, a koja se tiče ljubavi će vam se “vratiti” i moraćete ponovo da razmislite o svemu. Promijenili ste se tokom ove godine, pa gledajte da sada donesete odluku koja je u skladu sa vašim “novim ja”.

Jarac

Najsrećniji dan vam je petak, 29. april, kada ćete primjetiti da sve krene unaprijed, a imaćete i neke nove prilike. Potrudite se da u svakom trenutku budete svjesni koliko vrijedite jer će odluke koje sada donesete uticati na vaš život u narednim godinama.

Vodolija

Nedjelja, 1. maj je vaš najsrećniji dan ove nedjelje, kada ćete se povezati sa svojim emocijama i shvatiti koliko se dobro osjećate. Vi ste snažni i veoma sposobni, ali to ne znači da nemate i svoju drugu stranu, mada ne volite da je dijelite sa svima. Pustite da vas srce vodi i bićete oduševljeni kako se sve odvija.

Ribe

Ribama je najsrećniji dan ove nedjelje bio utorak, 26. april. Čitavog mjeseca su vam zvjezde naklonjene, a danas posebno. Iskoristite dobru energiju koju vam šalju u sve aspekte života i razmislite o nekim prilikama koje vam se pružaju.

Ne propustite