EMOTIVNO

NA DAN VJENČANJA OD MLADOŽENJE DOBILA POKLON KOJI NIJE BIO ZA NJU: Kad ga je otvorila, mlada PLAKALA KAO KIŠA, grcala u suzama

Objavljeno:29.03.2023 - 18:48
A A A Times Arial

Mlada po imenu Kajla Rei je oduševila svoje pratioce na TikToku nakon što je objavila iskren trenutak s dana svog vjenčanja. Malo prije nego što je prošetala do oltara, dobila je poklon od svog budućeg supruga - ali poklon iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namijenjen nekome ko još uvijek uopšte ne postoji.

Mladoženja je na dan vjenčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dijete nositi na svom venčanju. Snimak je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, a kod nekih i suze, te je pregledan više od 4 miliona puta.

Buduća mladea Kajla Rei spremala se da se uda za ljubav svog života, Terija. Neposredno prije početka velikog dana, iznenadila se kad je od vjerenika dobila poklon - koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kajla je saznala da je narukvica s porukom namijenjena za dan vjenčanja njihovog budućeg prvog djeteta.

- Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan vjenčanja mene i tvoje majke 2023. Želio sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čita mlada na snimku, boreći se sa suzama.

- Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmijeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - nastavlja da čita.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

- Ovo je tako slatko! Uradio si stvarno dobar posao - rekla je suprugu.

Mnogi su takođe bili savladani emocijama u svojim komentarima.

"Ovo je nevjerovatno pažljivo", "Morala bih ponovo da se našminkam nakon ovoga jer bih doslovno sve isplakala", "Ovo je nevjerovatno lijepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice", "Tako je željan i spreman da stvori život s tobom", neki su od komentara razgaljenih korisnika TikToka.

(Kurir.rs)