ASTROLOG IZ SRBIJE OBJAVILA HOROSKOP ZA APRIL 2023.: Evo šta vas čeka - 1 ZNAK ĆE BITI NAJSRETNIJI OD SVIH

Kiosk
ASTROLOG IZ SRBIJE OBJAVILA HOROSKOP ZA APRIL 2023.: Evo šta vas čeka - 1 ZNAK ĆE BITI NAJSRETNIJI OD SVIH
-

Mjesečni horoskop za april 2023 godine čuvene astrološkinje Aleksandre Bjeljac!

Astrološkinja Aleksandra Bjeljac otkriva čemu sve mogu da se nadaju horoskopski znaci u aprilu 2023 godine! Osim toga, najvaljuje da nas baš u ovom mjesecu i to 20. dana očekuje pomračenje Sunca.

- Tad može doći do problema u radu banaka, do problema sa finansijama, a moguća je i pojava zemljotresa, kao i nemiri - najavljuje Bjeljac.

Evo šta je prognozirala za svaki znak:

Ovan

U prvoj polovini mjeseca možete da osjetite manju napetost kada je u pitanju komunikacija u vašem radnom okruženju. Budite strpljivi i nemojte naglo da reagujete; pustite da ono što vam smeta ili što vam ne odgovara u tom trenutku prođe pored vas, a ne kroz vas.

Druga polovina mjeseca će biti lijepa, pa se opustite i uživajte. Sreća će vam biti naklonjena u aprilu, imate podršku Jupitera u vašem znaku; novca neće manjkati, a kad je riječ o ljubavi, od druge polovine aprila očekujte stabilizaciju. Oni koji su slobodni mogu ući u lijepu emotivnu vezu.

Povremeno ćete osjećati prolećni umor i manju mentalnu iscrpljenost.

Bik

Ovog mjeseca uspješno ćete realizovati mnoge stvari. Ukoliko ste imali blokade i kočnice u prethodnom periodu, sada ćete ih se osloboditi.

April vam donosi prosperitet i bolje finansije, naročito u drugoj polovini aprila. Neki Bikovi će imati priliku da se u drugoj polovini aprila vrate na stari posao. Takođe, moguće je da ćete u ovom periodu vratiti neki stari dug ili da će vam se javiti neko ko vam odavno duguje novac i sada želi da se oslobodi tog tereta.

Iskoristite prvu polovinu aprila za lijepa dešavanja na ljubavnom polju. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom, a slobodni Bikovi imaju priliku da uđu u emotivnu vezu. U drugoj polovini aprila izbjegavajte tajne veze.

detaljan-sedmicni-horoskop-od-24-05-do-30-05-sreca-bi-mogla-pratiti-ovna-raka-i-vage-2

Zdravlje će vas dobro služiti, ali obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Čeka vas lijep mjesec na poslovnom planu. Istina, može doći do prolaznog nezadovoljstva zbog finansija, ali druga polovina aprila obećava preokret, pa ćete biti zadovoljniji. Povedite računa o tome na šta trošite novac.

Ljubav vam se smiješi od 15. aprila, kad možete da očekujete da će vaše emotivne želje biti ispunjene. Neki Blizanci će imati mogućnost da obnove vezu sa bivšim partnerom ili partnerkom, dok će se nekima na horizontu pojaviti sasvim nova osoba koja će ih osvojiti.

Mogući manji problemi sa radom hormona.

Rak

Iskoristite poziciju planeta da unesete promjene koje odavno priželjkujete u poslovnoj sferi. Bićete puni snage i elana. Neki Rakovi će dobiti unaprjeđenje na poslu, a neće izostati ni očekivana finansijska nagrada.

I Rakovima koji su u emotivnim vezama ili braku, ali i onima koji su sami, smiješi se lijep period na polju ljubavi. Slobodni će se zaljubiti, najvjerovatnije u prvoj polovini mjeseca. U drugoj polovini aprila bićete u nedoumici; možda nećete moći da se odlučite koja je prava osoba za vas, piše Telegraf.

Više se krećite, budite aktivni.

Lav

Prva polovina aprila je lijepa kad je riječ o poslu. Jedino što može da vam pomuti sreću i zadovoljstvo na ovom polju su nesuglasice sa saradnicima. Ukoliko ste zbog nečega nezadovoljni na poslu, to saopštite u drugoj polovini aprila da biste izbjegli potencijalne probleme.

Slobodni Lavovi će u prvoj polovini aprila biti zainteresovani za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali im planete po tom pitanju neće biti naklonjene. Na sreću, u drugoj polovini mjeseca okolnosti će se promijeniti.

Moguća nesanica.

4-horoskopska-znaka-na-koja-utice-saturn-u-ribama-do-2026-2122339286

Djevica

U prvoj polovini mjeseca bićete aktivni i zadovoljni svojim radom. Poseban uspjeh se smiješi Djevicama čiji je posao povezan sa inostranstvom ili putovanjima.

U istom periodu zvezde su vam naklonjene i na ljubavnom polju. Slobodni će uživati u društvu zanimljivih osoba, a zauzeti mogu da planiraju putovanje sa voljenom osobom.

Sporadično možete da osjetite malaksalost i uznemirenost.

Vaga

U prvoj polovini mjeseca bićete posebno aktivni na poslu, ali možete da osjetite blago nezadovoljstvo. Druga polovina mjeseca donosi obilje - i više posla, i bolje finansije, ali to ne znači da bi trebalo da imate rasipnički odnos prema novcu. Nije trenutak za veće troškove i ulaganja.

U drugoj polovini aprila možete da očekujete lijepa dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da će vam privući pažnju osoba iz vašeg radnog okruženja. Zauzete Vage će planirati zajednički život, kao i proširenje porodice.

Mogući su umor i slabija cirkulacija. Obratite pažnju da ne dođe do povreda.

Škorpija

Prva polovina mjeseca biće vam izuzetno naklonjena. Plenićete šarmom, vašoj harizmi rijetko ko će moći da odoli, što će vam donijeti ispunjenje želja i u poslovnom i u emotivnom segmentu.

Zauzetim Škorpijama aspektovana je lošija komunikacija sa voljenom osobom u prvoj polovini aprila. Ukoliko budete bili obazriviji, uspješno ćete izbjeći potencijalne probleme.

Mogući problemi koji prate proljećni umor.

Strijelac

Iskoristite prvu polovinu aprila za promjene na poslovnom planu. Neki od vas će se odlučiti za promjenu posla; uložite trud i isplatiće vam se. U drugoj polovini mjeseca racionalnije upravljajte novcem. Druga polovina aprila otvara neke nove puteve na poslovnom planu, a moguća je i promjena radnog mjesta ili firme.

Ukoliko ste slobodni, od druge polovine aprila smiješe vam se lijepa dešavanja i na emotivnom planu. Kod zauzetih Strijelčeva neće biti većih promjena tokom cijelog mjeseca; bićete vam lijepo sa voljenom osobom, pravićete planove za budućnost, a od druge polovine aprila stižu lijepa iznenađenja kako za zauzete, tako i za slobodne pripadnike znaka.

Zdravstveno bez većih promena.


Jarac

Pred vama je veoma plodonosan period na polju posla. Bićete aktivni, zadovoljni svojim radom, a smeši vam se i mogućnost napredovanja. Neki Jarčevi se mogu vratiti na stare pozicije koje su im bitne. Finansije će biti dobre, ali u drugoj polovini aprila obratite pažnju na ulaganja.

Lijepa dešavanja vas očekuju i na polju ljubavi. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti i ući u emotivnu vezu, dok će zauzeti pripadnici znaka planirati zajednički život i proširenje porodice. Posebno iskoristite prvu polovinu aprila.

Zdravlje će vas dobro služiti tokom ovog mjeseca.

Vodolija

U prvoj polovini mjeseca možete da osjetite napetost i nervozu, ali već u drugoj polovini aprila dolazi do promjena koje su vam bile potrebne. Neke Vodolije će promijeniti posao ili će u njihovom radnom okruženju doći do promjena koje će im ići naruku.

Kad je ljubav u pitanju, druga polovina aprila je divna za lijepa poznanstva. Moguće je da će vam osoba koju doživljavate kao prijatelja “otkriti karte” i priznati osjećanja ili ćete vi osjetiti da bi veza sa prijateljem bila ono što bi vam ispunilo srce. Takođe, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete ući u vezu.

Zauzete Vodolije će uživati sa voljenom osobom, a neki od vas će praviti planove o proširenju porodice i odlazak na putovanje.

Zdravstveno bez većih promjena.

Ribe

April vam donosi dosta komunikacije na polju posla, kao i bitan razgovor koji može promijeniti vaš tok razmišljanja i usmjeriti vas ka nečem novom. Očekujte pozitivne vijesti kad je posao u pitanju i pratite intuiciju; imaćete sreće kad na poslovnom planu. Do 15. aprila mnoge stvari će vam postati kristalno jasne, a komunikacija sa saradnicima mnogo bolja nego u prethodnom periodu.

U prvoj polovini mjeseca čeka vas dosta poznanstava; bićete komunikativniji, otvoreniji i pristupačniji, osjetićete lijepu energiju. Zauzeti bi trebalo da izbjegvaju nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravstveno bez većih promena.

Ne propustite