NAJBOGATIJA SRPKINJA OTKRILA DETALJE BRAKA S MILIONEROM: Živim u haremu, ima 147 žena...

Zanimljivosti
NAJBOGATIJA SRPKINJA OTKRILA DETALJE BRAKA S MILIONEROM: Živim u haremu, ima 147 žena...
.

Bivša srpska manekenka Jelena Bin Drai, danas poznatija kao najbogatija Srpkinja, udana je za bogatog arapskog poduzetnika, a sada je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda.

Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život prije upoznavanja sadašnjeg supruga. Živjela je u selu Žabalj, u blizini Novog Sada, a poznata je postala 1998. godine kada je postala Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta. Jelena je poznata i po tome da je oborila rekord kada je osvojila čak tri titule od pet mogućih na jednom izboru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

- Rujan 1998., sjećam se kao da je bilo jučer. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su ostati u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom trenutku smo na računu imali samo 100 njemačkih maraka što je bilo dovoljno samo za jednu ulaznicu - ispričala je jednom prilikom Jelena.

Jelena je ubrzo nakon izbora dobila razne prilike za suradnju s brojnim agencijama, a dosta je i putovala. Tako je 2001. godine otišla u Dubai gdje je upoznala poduzetnika Saida Bin Draija, s kojim se 2008. godine i vjenčala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

- Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu sviđaju žene s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati - priznala je. Otkako se za njega udala, Jelena se često susreće s negativnim komentarima i kritikama, a na njih se osvrnula i tijekom jednog intervjua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla. Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme ove pandemije ne moram trpjeti i gledati svaki dan - kroz smijeh je tada rekla Jelena.

Ne propustite