PODIGLI ATMOSFERU

HIT PRIZOR SNIMLJEN U GRADSKOM PREVOZU: Nastala prava zabava, pjevalo se i igralo uz "PLITAK POTOK" dok su jedni u ŠOKU, drugi đuskaju! (VIDEO)

Objavljeno:27.03.2023 - 12:38
A A A Times Arial

Snimak iz jednog gradskog autobusa u Beogradu kruži društvenim mrežama. Uhvaćen je jedan neobičan prizor tokom vožnje beogradskim ulicama, jer je u autobusu bila prava "mini" žurka. Kako se vidi na snimku nekoliko mladića je pustilo muziku i svi do jednog su pjevali i igrali uz pesmu "Plitak potok".

Neke je ovaj prizor oduševio jer su mladići bili veseli i mnogima su izmamili osmijeh na lice, dok je nekolicina ljudi "blijedo" gledala i čini se po njihovim izrazima lica da nisu bili oduševljeni što se "žurka" održava baš u autobusu kojim se oni voze. Snimak se brzo proširio mrežama, prikupio je dosta lajkova i komentara, kako pozitivnih tako i negativnih.

"Nama ništa ne valja. Ako djeca ne ustanu starijem ne valja. Ako se zezaju, kao sad ne valja. Samo u Srbiji. Kakvi god da su, naši su. Svi smo mi bili ovakvi u njihovim godinama. A sad smo mi, matori super, a djeca ne valjaju. More bre", "Mi, bar većina u mojoj generaciji, nismo bili ovakvi. Nismo slušali ovakvu primitivnu muziku", "Kada ti nisu potrebna skupa kola, fensi klubovi, krimi priča, sponzoruše, d*oga i ostale pošasti da bi imao dobro zezanje, onda živiš zdravu, ludu i kreativnu mladost. Majstore, ima ulaz", "Autobus ekspresno odvesti u šumu i iskrcati putnike. Nisu za grad, očito".

"Ko su momci želim da se družimo", "A ja kad idem prevozom, samo kontrola uđe", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte snimak: