ŠTA VAS BLOKIRA DA BUDETE NAPREDNI? Izaberite jedan citat Dostojevskog i saznajte zašto nemate sreće i uspjeha?!

Zanimljivosti
ŠTA VAS BLOKIRA DA BUDETE NAPREDNI? Izaberite jedan citat Dostojevskog i saznajte zašto nemate sreće i uspjeha?!
Testovi ličnosti svima su zanimljivi, a toliko toga mogu da kažu o našim skrivenim osobinama.

Testovi ličnosti svima su zanimljivi, a toliko toga mogu da kažu o našim skrivenim osobinama.

Šta vas blokira da ostvarite svoj cilj ili iskoristite maksimalno lične potencijale? Često nas na putu do uspjeha i sreće sabotiraju negativni kroz život stečeni obrasci, ili slabosti kojih se vježbanjem optimizma i pozitivnih misli možemo osloboditi. Koje su vaše blokade? To vam može nagovjestiti test ličnosti zasnovan na citatima Fjodora Dostojevskog, piše Sensa.

Izaberite na osnovu intuicije, bez previše analiziranja, jedan od navedenih citata:

"Zaista veliki ljudi, čini mi se, moraju da osjećaju veliku tugu u svijetu."
"Prava istina je uvek nevjerovatna, da li to znate? Da biste istinu učinili vjerodostojnijom, svakako morate miješati laži sa njom."
"Ako si uspješan u nečemu ili će te kopirati ili će ti zavidjeti ili će te mrziti."
"Bilo je to kao da su dva neprijatelja zaljubljena jedno u drugo."
"Sve se kupuje ljubavlju, sve se spašava... Ljubav je toliko neprocenjivo blago da njome možete kupiti cio svijet, i otkupiti ne samo svoje, već i tuđe grijehe."

Ako ste izabrali citat broj 1, vaša blokada je pesimizam - Posmatrate svijet oko sebe previše negativno i mračno. Čak i kada je sve dobro i ide po planu, u vama se budi ono "ali". Pesimizam je stanje koje može da vas blokira da vidite koliko dobrih stvari vas okružuje, da prihvatite mogućnosti i šanse koje vam se nude, spriječava vas da živite sretno, zadovoljno i ispunjeno u cjelosti, kako i zaslužujete. Razvijajte pozitivnu sliku u svom umu i mogu vam se dogoditi mnoge nove i sjajnije stvari u životu.

Ako ste izabrali citat broj 2, slabost je život u iluziji - Imati maštu je divno i treba da je razvijamo tokom cijelog života. Ali, kada živimo u iluziji i skloni smo životu u samoobmani, to nas spriječava da vidimo realniju sliku i zauzmemo se za ono što nam je stvarno važno, posebno u riješavanju problema. Pokušajte da nađete ravnotežu između mašte i realnosti i budite prizemniji.

Citat broj 3 ukazuje da vas blokira zabrinutost o tome šta će drugi reći - Ukoliko odlažete svoje ambicije i snove iz straha zbog komentara drugih ljudi, to je blokada koja spriječava da živite život kakav želite. Vi ste kreator svog života, vi donosite izbore, zato se fokusirajte na sebe. nemojte odustajati od onoga što vam je važno samo zato što je to drugima nebitno. Ovo je vaš život, oni već imaju svoj.

Ako ste izabrali broj 4, to ukazuje na kreiranje toksičnih odnosa - Ukoliko ulazite iz jedne u drugu toksičnu vezu i ostajete u odnosu u kojem vlada neprijateljstvo, negativnost , konflikti, manipulacije, to ugrožava zdravlje, energiju i kvalitet života. Osvjestite da su ovakvi odnosi destruktivni i spriječavaju vas da budete srećni. Njih ćete se najprije osloboditi tako što ćete početi da radite na sebi i razvijati ljubav prema sebi.

Citat broj 5 ukazuje na strah od samoće - Često se plašite usamljenosti, možda i podsvjesno ne želite da budete sami. Zbog toga donosite nepromišljene odluke i možda ostajete u prijateljskim i ljubavnim vezama koje vam ne prijaju. Ne morate da budete sami, ali je važno da učite koliko ljepote postoji i u tome kada ste sami sa sobom. Kada osvijestite to, možete kreirati i mnogo bolje odnose.

Ne propustite