NAJZGODNIJA BAKA IMA SKORO 100 GODINA I TIJELO GRACIJE: U teretani je zmaj - "Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja"

Zanimljivosti
NAJZGODNIJA BAKA IMA SKORO 100 GODINA I TIJELO GRACIJE: U teretani je zmaj - "Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja"
Nedavno smo pisali o jednoj od najzgodnijih baka na svijetu, kojoj bi mnogi pozavidjeli na zanosnom tijelu.

Nedavno smo pisali o jednoj od najzgodnijih baka na svijetu, kojoj bi mnogi pozavidjeli na zanosnom tijelu. Međutim, dobila je konkurenciju! Žena koja je skoro upola starija od nje izgleda kao da je pronašla eliksir mladosti.

Naime, Dejlis Barner objavila je video snimak svoje majke koja ima 91 godinu, ali njeno tijelo govori drugačije. Postala je veoma popularna na društvenim mrežama, a ljudi ne prestaju da se dive njenom izgledu. Ona je također i baka sedmoro unučadi.

Kako kaže, za njen izgled je zaslužan veliki trud, ali i genetika.

Da bi svojim pratiocima dokazala da genetika ima igra veliku ulogu kada je fizički izgled u pitanju, Dejlis je objavila video-snimak svoje majke koja ima 91 godinu.

@fit__momof7 Prioritizes regular physical exercise, healthy eating habits and realizes that health is her wealth #91 #aginggracefully #goldenyears #goals #mymom #healthyliving #agingtips #healthiswealth #nevertoolate  original sound - Dalyce

Njena majka je otkrila da i dalje redovno vježba i da ima veoma jednostavnu rutinu pomoću koje njena koža izgleda veoma lijepo, piše Ona. Prema njenim riječima, ona se svako jutro umiva vodom i sapunom i koristi losion za lice.

U teretanu je počela da ide u svojim šezdesetim, zdravo se hrani i zahvalna je za svaki novi dan. Njena rutina u teretani uključuje najmanje sat i po, možda i malo više vježbanja, tri do četiri puta nedjeljno.

Video je očigledno impresionirao mnoge, jer je pregledan više od milion puta.

- Gospođo, izgledate kao 20 - godišnjakinja. Nikada ne bih rekla da imate 91 godinu. Svaka čast - napisala je jedna žena.

- Ovo je najljepša starija žena koju sam ikada vidio. Kada bih vas ugledao uživo dao bih vam par 20 godina manje - dodao je jedna muškarac.
 

Ne propustite