SVI RADE OVO, A NE ZNAJU DA TJERAJU BOGATSTVO: Ako želite da imate uvijek pun novčanik, obavezno uradite ovo- NOVAC ĆE PADATI KAO SA GRANE

Kiosk
SVI RADE OVO, A NE ZNAJU DA TJERAJU BOGATSTVO: Ako želite da imate uvijek pun novčanik, obavezno uradite ovo- NOVAC ĆE PADATI KAO SA GRANE
.

Baba Vanga je čvrsto vjerovala u ova pravila za prizivanje blagostanja u kući:

Da bi sreća posjetila kuću, držite u svom domu strani novčić kao talisman, ali samo u srebrnoj boji.

Da bi u životu sve išlo kao „po loju“, sačekajte mlad mjesec i ispremiještajte namještaj po svojoj kući.

Nikada ne bacajte polupojedene komade hljeba ako ne želite da izgubite svoju sreću. Komadi hleba, čak i pokvareni i osušeni, ne treba bacati, inače će bogatstvo napustiti kuću. Bolje hraniti životinje ili ptice.

Ako vas je sreća napustila, potrebno je da sipate so na sve prozorske daske u kući. I neka leži dok se sreća ne vrati. Posle toga, biće potrebno, se so pomete (nikako je rukama ne smete dodirnuti), stavi u kesu i odnese daleko od kuće, gdje ćete je zakopati.

Ako ste nekome rekli za svoju sreću, treba tri puta da kucnete u nešto drveno i tri puta pljunete preko lijevog ramena da đavo ne bi čuo.

Ako se spotaknete o desnu nogu, to znači da je nevolja blizu. Da biste je izbegli, potrebno je tri puta da gazite desnom nogom o zemlju i kažete: „Idi u zemlju nevoljo, dalje od mene“. Ako se spotaknete o lijevu nogu, to obećava sreću.

Ako vas je novčana sreća napustila, stavite malu količinu mahovine ispod tepiha u vašoj kući, novac će početi da dolazi

Zaduživanje i pozajmljivanje, kao i brojanje novca moguće je samo do podneva. Ako to uradite uveče, onda nećete imati novca.

Ako želite da poklonite nekome novčanik, obavezno u njega stavite novčanicu ili novčić – tada će vaš poklon donijeti dobro onome kome ga poklonite, a novac će se naći u njegovom novčaniku. Da, i vaše blagostanje će rasti.

Nakon zalaska sunca, ne preporučuje se prebacivanje novca iz ruke u ruku, inače možete postati siromašniji. Bolje je staviti novac na sto ili čak baciti na pod, da bi ga pokupio onaj kome ga date.

Ne bi trebalo da stavljate ključeve ili šešir na sto, ili da sjedite na stolu – to sluti na siromaštvo!

Ako se ogledalo razbije u kući, da biste izbegli nevolje, isperite njegove delove vodom i zakopajte ih u zemlju. Ako u prostoriji u kojoj visi ogledalo, nekome dugo nije bilo dobro, ili su se tamo posvađali, ili se desila neka nevolja, ogledalo se mora obrisati svetom vodom.

Nikada ne ostavljajte nož zaboden u hljeb ako ne želite da upoznate siromaštvo, glad i oskudicu.

Ni u kom slučaju ne dajte siromašnima novac koji ste dobili za kusur pri kupovini soli ili hljeba – inače se i sami možete naći u siromaštvu. Takođe, nemojte davati posljednju sitnicu koja je ostala u novčaniku.

Nakon što nabavite novi novčanik, stavite skupocjeni zlatni nakit tamo na kratko. Tada će doći bogatstvo i biće veliki novac…

Ne propustite