PRIVLAČE SE KAO MAGNETOM: Kombinacije znakova horoskopa koje opstaju zajedno do kraja života

Kiosk
PRIVLAČE SE KAO MAGNETOM: Kombinacije znakova horoskopa koje opstaju zajedno do kraja života
Već znate da postoje neki znakovi koji su potpune suprotnosti, ali i oni sa kojima odmah osjetimo pozitivan "vajb"

Već znate da postoje neki znakovi koji su potpune suprotnosti, ali i oni sa kojima odmah osjetimo pozitivan "vajb"

 

Ovnovi i Vage

Iako na prvi pogled djeluje da Ovnovi i Vage nemaju ništa zajedničko i da se vode potpuno različitim vrijednostima, njihove veze mogu da budu vrlo uspješne. Upravo su vaše razlike vaš najjači adut.

I Ovnovi Vage poseduju tvrdoglavost i mogu da se raspravljaju o nečemu do mile volje ali, istovremeno krasi ih neodoljiv šarm. Kada se im se pogledi susretnu jako im je teško da odole jedno drugom. Postoji uzbuđenje kada rizikujemo i kada se ludo zabavljamo, a kombinacija vatrenog i vazdušnog znaka to uzbuđenje dodatno pojačava.

Ovnovi, vi možete pomoći Vagama da se češće opuste bez osjećaja krivice, a Vage, vi možete podstaći Ovnove da razviju razumnija očekivanja od života.

Bikovi i Škorpije

Oba znaka su nevjerovatno strastvena i senzualna što ima posebne čari kada je u pitanju intimnost. I Bikovi i Škorpije imaju izražen osjećaj i potrebu za uspjehom i uvijek im se pomalo čini da ovaj drugi znak sa lakoćom postiže svoje ciljeve.

Bikovi znaju kako da prebrode i najveće oluje bez odustajanja, dok Škorpije znaju koliko je odlučnosti potrebno za uspjeh. Jedno u drugome pronalaze ono što njima samima nedostaje. Ako se u nekoj prostoriji zateknete sa parom – Bik Škorpija, budute sigurni da će biti najprivlačniji par.

Bikovi su direktniji dok su Škorpije intuitivnije, oba znaka su izrazito lojalna u svojim odnosima i za partnera će ići do kraja svijeta ako treba.

Blizanci i Strijelčevi

Oba znaka imaju potpuno različite ličnosti koje pokazuju, a koje uvijek zavise od trenutnog raspoloženja. I baš zbog toga između njih postoji prećutno razumijevanje.

Odlično je kada pored sebe imate osobu koja razumije kako u jednom trenutku možete da budete super raspoloženi i druželjubivi dok ste već u sljedećem povučeni i ćutljivi. Ova dva znaka zodijaka imaju uvijek odličan potencijal da kreiraju čvrsta prijateljstva što je osnova snažne veze.

Stilovi komunikacije se razlikuju – Blizanci vole da prećute i upakuju u oblande dok Strijelčevi vole da sve isteraju na čistac ali budući da je u osnovi snažno prijateljstvo osjećaj bliskosti uvek ostaje

Ne propustite