SUTRA SE NA NEBU DEŠAVA UDARNA STVAR I JAVLJA SE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU: Pogodiće SVE ljude

Kiosk
SUTRA SE NA NEBU DEŠAVA UDARNA STVAR I JAVLJA SE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU: Pogodiće SVE ljude
Aspekt Pluton u Vodoliji 2023. nastupa od 24. marta, a šta to znači za svakoga od nas, otkrivamo u tekstu.

Aspekt Pluton u Vodoliji 2023. nastupa od 24. marta, a šta to znači za svakoga od nas, otkrivamo u tekstu.

Neki astrolozi smatraju da će ovaj tranzit biti značajan jer će se Pluton i Vodolija ujediniti u svojim energijama, što bi moglo uticati na društvene promjene i transformacije.

Pluton simbolizuje transformaciju, regeneraciju i obnavljanje, dok Vodolija simbolizuje nekonvencionalnost, individualnost, inovativnost i revolucionarnost. Kombinacija ove dvije energije mogla bi značiti da će se dogoditi duboke i trajne promjene u društvu, kao i lične transformacije za pojedince.

Pluton

Takođe, astrolozi kažu, da će ovaj tranzit podstaći dodatni tehnološki napredak, kao i napredak u području nauke i tehnologije.

Može se očekivati da će se društvene vrijednosti promijeniti, a da će se nova tehnologija i inovacije ovoga puta usredsrediti na poboljšanje društva.

Prema ovom tumačenju, tranzit Plutona kroz Vodoliju može izazvati i preispitivanje društvenih normi. Ovo može uticati na različite aspekte društva, uključujući ekonomiju, politiku, kulturu i religiju.

Astrolozi također stiču da će se tokom ovog tranzita možda pojaviti i neke negativne posljedice, kao što su društveni neredi, pobuna i nestabilnost. To je zato što Pluton također predstavlja moć i može donijeti duboke promjene koje se ne mogu uvijek lako prihvatiti.

U čemu je suština?

Pluton je od 2008. godine u znaku Jarca i tu će se zadržati do 23. marta. Već sutradan prelazi u znak Vodolije, ali će imati kratak retrogradni povratak u Jarca, a zatim konačan povratak u Vodoliju.

Boravak Plutona u znaku Jarca pokazao je svijet onakav kakav jeste spoj energije Plutona kao planete kriminala i uništenja sa Jarcem koji želi položaj, karijeru i status. Astrolozi smatraju da je to dovelo do masovnog i i beskrupuloznog upravljanja narodima, područjima, resursima – na način koji je karakterističan za kriminal i tajne dogovore.

Šta se mijenja ulaskom Plutona u Vodoliju?

Doba Plutona u Vodoliji je doba jedinstva. Povezivanja. Saradnje. Ujedinjenja. Zajedništva. Astrolozi predviđaju vraćanje pravih vrijednosti, ali i polarizaciju svijeta, ali ovoga puta na ljude koji jasno iznose stavove i glasno kažu na kojoj su strani. Njihova zajednička moć mogla bi da poništi dosadšnji poredak stvari da i da piramidu moći uzdrma iz korijena.

Ne propustite