"IMALA SAM SIMPTOME KOJE SAM ZANEMARILA" Supruga Tonija Cetinskog doživjela je moždani udar, a ovo je bio glavni signal

Kiosk
"IMALA SAM SIMPTOME KOJE SAM ZANEMARILA" Supruga Tonija Cetinskog doživjela je moždani udar, a ovo je bio glavni signal
.

Dubravka Cetinski, supruga pevača Tonija Cetinskog, po prvi put je za hrvatkse medije javno progovorila o moždanom udaru koji je doživjela 2019. godine.

Naime, kako je ispričala, nakon što joj se oduzela desna strana, pala je na pod. Srećom, njen suprug Toni je ostao pribran i adekvatno reagovao te je njegova supruga danas sretna žena koja ne skida osmijeh s lica.

Kako bi osvijestila druge žene, ispričala je sve o tom danu i životu s posljedicama moždanog udara.

”Dva dana prije toga osjećala sam simptome koje sam zanemarila, a to su bili trnci u rukama i nogama. Taj treći dan oduzeli su mi se desna ruka i desna noga, počela sam da se grčim i samo sam pala”, prisjetila se Dubravka tog junskog dana.

screenshot-1061

Dogodilo joj se ono za šta svi mislimo da se događa nekom drugom. Pokosio ju je moždani udar.

”Ja sam čuo da je viknula i kako je viknula, tako je pala. Onda sam ja došao na terasu, video da se trese, ona je dobila moždani koji se manifestovao kao "gran mal", to je ustvari najteži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio. Ne možeš odmah da znaš šta je. Nije bilo svejedno, onda je onako izdahnula, i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim to je taj proces kad se telo smiruje i onda je došla nekako sebi”, ispričao je Toni.
Srećom, hitna pomoć je došla je na vreme i Dubravka je zbrinuta u bolnici.

"Strah je zapravo najgori", rekao je slavni pjevač.

Danas, gotovo četiri godine kasnije, Dubravka prvi put o tome govori javno kako bi osvestila žene da to može da se dogodi svakome.

”U početku je bilo jako teško jer uđete u strah, a strah je zapravo najgori i tu vam je bitna podrška. Ja sam imala podršku svoje majke, svog supruga, cijele porodice. Jer stalno nekako razmišljate ”Evo sad će se to ponoviti. Opet će mi se to desiti!” U tim trenucima, jednom morate da se naljutite na sve to i kažete

”OK, dosta je bilo, sad ću da probam da uklonim taj strah”, zaključila je Dubravka.
 

Ne propustite