STAVITE 1 SITNICU POD TEPIH SREĆA ĆE DOĆI U VAŠU KUĆU: Novac će kapati sa svih strana

Sve za dom
STAVITE 1 SITNICU POD TEPIH SREĆA ĆE DOĆI U VAŠU KUĆU: Novac će kapati sa svih strana
-

Otkrivamo vam neke stvari kojih se mnogi pridržavaju kako bi im u kuću ušli sreća i bogatstvo.

Da bi sreća posjetila kuću, držite u svom domu strani novčić kao talisman, ali samo u srebrnoj boji.

Da bi u životu sve išlo kao „po loju“, sačekajte mlad mjesec i ispremještajte namještaj po svojoj kući.

Nikada ne bacajte polu-pojedene komade hljeba ako ne želite da izgubite svoju sreću. Komadi hleba, čak i pokvareni i osušeni, ne treba bacati, inače će bogatstvo napustiti kuću. Bolje hraniti životinje ili ptice.

Ako vas je sreća napustila, potrebno je da sipate so na sve prozorske daske u kući. I neka leži dok se sreća ne vrati. Poslije toga, biće potrebno da se so pomete (nikako je rukama ne smijete dodirnuti), stavi u kesu i odnese daleko od kuće, gdje ćete je zakopati.

Ako se spotaknete o desnu nogu, to znači da je nevolja blizu. Da biste je izbjegli, potrebno je tri puta da gazite desnom nogom o zemlju i kažete: „Idi u zemlju nevoljo, dalje od mene“. Ako se spotaknete o lijevu nogu, to obećava sreću.

Ako vas je novčana sreća napustila, stavite malu količinu mahovine ispod tepiha u vašoj kući, novac će početi da dolazi.

Zaduživanje i pozajmljivanje, kao i brojanje novca moguće je samo do podneva. Ako to uradite uveče, onda nećete imati novca.

Ako želite da poklonite nekome novčanik, obavezno u njega stavite novčanicu ili novčić – tada će vaš poklon donijeti dobro onome kome ga poklonite, a novac će se naći u njegovom novčaniku. Da, i vaše blagostanje će rasti.

Nakon zalaska sunca, ne preporučuje se prebacivanje novca iz ruke u ruku, inače možete postati siromašniji. Bolje je staviti novac na sto ili čak baciti na pod, da bi ga pokupio onaj kome ga date.

Ne bi trebalo da stavljate ključeve ili šešir na sto, ili da sjedite na stolu – to sluti na siromaštvo.

tepih

Ako se ogledalo razbije u kući, da biste izbjegli nevolje, isperite njegove dijelove vodom i zakopajte ih u zemlju. Ako u prostoriji u kojoj visi ogledalo, nekome dugo nije bilo dobro, ili su se tamo posvađali, ili se desila neka nevolja, ogledalo se mora obrisati svetom vodom.

Nikada ne ostavljajte nož zaboden u hleb ako ne želite da upoznate siromaštvo, glad i oskudicu.

Ni u kom slučaju ne dajte siromašnima novac koji ste dobili za kusur pri kupovini soli ili hleba – inače se i sami možete naći u siromaštvu. Takođe, nemojte davati posljednju novčanicu koja je ostala u novčaniku.

Nakon što nabavite novi novčanik, stavite skupoceni zlatni nakit tamo na kratko. Tada će doći bogatstvo i veliki novac.

Ne propustite