3 znaka Zodijaka čiji će se životi zauvijek promijeniti u aprilu 2023: JESTE LI MEĐU NJIMA?

Praktična žena
3 znaka Zodijaka čiji će se životi zauvijek promijeniti u aprilu 2023: JESTE LI MEĐU NJIMA?
Astrolozi otkrivaju koja 3 znaka Zodijaka čeka korijenska promjena života u travnju/aprilu! Zvijezde će im posebno biti naklonjene – provjerite jeste li među njima, piše Atma.hr.

Astrolozi otkrivaju koja 3 znaka Zodijaka čeka korijenska promjena života u travnju/aprilu! Zvijezde će im posebno biti naklonjene – provjerite jeste li među njima, piše Atma.hr.

April 2023. sa sigurnošću se može nazvati “vatrenim” mjesecom, jer će broj planeta u znaku Ovna generirati nevjerojatnu energiju za kardinalne promjene! Osim što će Sunce i Jupiter biti u Ovnu, u istom znaku dogodit će se i prva pomrčina koja će otvoriti prvi Koridor pomrčine 2023. godine!

A budući da je znak Ovan zaslužan za početak nečeg novog, to će svakako potaknuti neke znakove da djeluju vrlo odlučno i doslovno promijene cijeli život u jednom danu!

Najvažnije promjene dogodit će se u životima onih ljudi čiji su osobni planeti u natalnim kartama u vatrenom elementu. A to su, naravno, sami Ovan, kao i Lav i Strijelac.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imat će želju cijeli život započeti ispočetka, kao da je to posljednja prilika i više se ne može odgađati!

Stoga Ovan može odlučno i iznenada promijeniti posao, promijeniti svoj izgled ili imidž, a također razmišljati o razvodu ili braku.

Planeti i sama pomrčina utjecat će na os vašeg odnosa prema sebi i prema drugima, kao da ćete shvatiti da želite promijeniti sebe, svoju okolinu i živjeti drugačije!

Stoga, odlučite li se preseliti, promijeniti posao ili partnera, to će vam donijeti rast, ma koliko bilo zastrašujuće ono što ste učinili.

Lav

Predstavnici ove vatrene konstelacije imat će Sunce i Jupiter u sektoru svjetonazora – čini se da ste “probili” do nove percepcije stvarnosti!

Očekujte da ćete od cijenjene osobe dobivati neke savjete ili motivaciju koja će vam biti odskočna daska.

Ova energija vam se može okrenuti glavom i možda ćete biti malo preplavljeni.

Glavne promjene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neku vrstu međunarodnog projekta.

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promjene na planu djece – na primjer, može doći do trudnoće, rođenja djeteta ili kod odrasle djece do lijepog i veselog događaja.

Možete se odlučiti i na otvaranje vlastitog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Također možete postati zaljubljivija osoba – doslovno može se pojaviti iznenadna, snažna strast.

Ovo nikako ne želite propustiti, jer vam ova veza može dati povećanje sreće, samopoštovanja i radosti, kao da ćete se osjećati još življima!

Ne propustite