SLIKA TAMARE VUČIĆ PRIVUKLA PAŽNJU: Prva dama Srbije na važnoj konferenciji, SVI SAMO U 1 DETALJ GLEDAJU

Kiosk
SLIKA TAMARE VUČIĆ PRIVUKLA PAŽNJU: Prva dama Srbije na važnoj konferenciji, SVI SAMO U 1 DETALJ GLEDAJU
-

Odijevna kombinacija Tamare Vučić privukla je pažnju javnosti.

Tamara Vučić, prva dama Srbije, prisustvovala je 21. marta Trećoj međunarodnoj konferenciji o spinalnoj atrofiji mišića. Za ovu priliku odabrala je elegantnu, svedenu kombinaciju, a jedan detalj posebno je privukao pažnju. 

Prva dama Srbije obukla je crno odijelo. Ispod sakoa imala je bijelu majicu. Kombinaciju je obogatila crnom ružom od tila koja se nalazila na jednom rukavu sakoa. Ova ruža svakako je privukla pažnju. Tamara Vučić je za konferenciju odabrala i diskretni srebrni nakit. 

Na konferenciji je održala i kratak govor koji je objavila na svom Instagram profilu. "Zašto je važno govoriti o tome? Prije svega, jer time motivišemo i ohrabrujemo sve one koji se susreću sa rijetkom bolešću, njihove porodice i prijatelje, da podstiču napredak medicinske nauke i šire mrežu simpatija i razumijevanja. Zato su ovakvi skupovi važni, jer su prozor komunikacije, informisanja, stvaranja bližih veza među učesnicima, razmjene iskustava i novih znanja. Zato sam ovde, i kad god se ukaže prilika, biću dio događaja koji se bave ovom ili sličnom temom", kazala je. 

(MONDO)

Ne propustite