NEMA OPUŠTENIJEG I OPTIMISTIČNIJEG HOROSKOPSKOG ZNAKA OD OVOG: Svojom energijom "pomjeraju planine" i najveći su ŠARMERI

Kiosk
NEMA OPUŠTENIJEG I OPTIMISTIČNIJEG HOROSKOPSKOG ZNAKA OD OVOG: Svojom energijom "pomjeraju planine" i najveći su ŠARMERI
-

Saznajte kakve karakteristike ima Strijelac koji važi za najoptimističniji i najsretniji znak horoskopa.

Strijelčevi važe za jedan od najoptimističnijih znakova horoskopa, a njihova energija je toliko jaka da mogu da "pomjeraju planine". Ono što zamisle to će i da ostvare, a kako drugačije, nego na lagan i opušten način.

Njih nikako ne drži mjesto, a rutinske stvari mogu veoma brzo da im dosade. Druželjubivi su i gotovo da ne postoji osoba koja nema želju da bar jednog Strelca ima za prijatelja.

1. Oni su motivatori! Misija Strijelca je da donese ljudima mudrost, znanje, svijetlu energiju, da im pomogne da pronađu svoj smisao, da krenu na put istraživanja svijeta i sebe i da stalno iznova rastu.

2. Strijelac voli da putuje i da se druži sa zanimljivim ljudima! On je učitelj i izuzetno dobro umije da utiče na okolinu.

3. Odlikuje ga snažno samopouzdanje, izuzetan intelekt i ponos.

4. Strijelac je često sam sebi najgori kritičar i neprijatelj. Često im naviku da potiskuje emocije i probleme skriva pod tepih, a problem nastaje kada bijes izađe na površinu.

5. Strijelcu su očajnički potrebni jedan ili dva prijatelja kojima može da vjeruje 100%.

295501-shutterstock-2004352829-ls

6. Kada Strijelac voli, on zaista voli. Njegovo srce je čisto, otvoreno i puno ljubavi.

7. Strijelčevi su često duboki mislioci i filozofi. Ali takođe mogu previše razmišljati i ponekad ne spavaju noću zbog brige.

8. Vole komplimente, iako ne znaju uvijek kako da ih prihvate.

9. Dobro rade pod pritiskom. Oni će sve završiti u roku, ali većinu toga će uraditi kampanjski nekoliko sati pred istek vremena.

10. Plaše se da ne budu povređeni, pa često grade zidove oko srca. Tuga je često prikrivena inače sjajnim humorom! Oni su pravi šaljivdžije, ali iznutra je nežna i ranjiva duša.

11. Ne vole da pokazuju slabost. Kada pokažu ranjivost, to znači da su zaista loše i trebaju im pomoć i podrška.

12. Vole samoću i njihov partner i prijatelji to moraju razumeti. Vode da se sami voze u kolima ili da trče kroz šumu, slušaju muziku i isključe se iz svakodnevnog sveta. Očajnički im je potreban sport!

13. Strijelac nikada zaista ne odraste, on će uvijek biti dijete u duši. Uvijek želi da se zabavlja - za njega je život igra.

14. Obično su ljubazni prema svima ... Ali ako se postavite neprijateljski prema njima, mogu biti surovi.

15. Njihov najveći strah je dosada, monotonija i zaglavljenost u rutini.

(Stil)

Ne propustite