Ko je jeziva žena iz Srbije koja sama pleše kolo na ulici?

Objavljeno:21.03.2023 - 09:22
A A A Times Arial

Tik Tok je prepun plesnih izazova, no ovaj viralni video daleko je od uobičajenih plesnih rutina. Snimka prikazuje nepoznatu, naizgled stariju ženu iz Srbije kako sama pleše kolo u mračnoj ulici, a dodatnu jezu stvara glazba iz horora.

Viralna snimka
Tiktoker pod imenom @aatec13 objavio je video u veljači, kratko napisavši: "Čuvajte se, ljudi". Snimka je postala viralni hit i pregledana je više od 77 milijuna puta te je prikupila 6.4 milijuna lajkova, a videozapisi s hashtagom #dancingladyserbia imaju preko 333 milijuna pregleda.

"Zamisli da se okrene prema tebi dok je snimaš s prozora", napisao je jedan tiktoker, no većina ipak tvrdi kako je riječ o nečijoj dobroj zezanciji, a našlo se i zabavnih dosjetki.

Sprdnja na TikToku
"Ono kad moraš na WC, ali ti učitelj ne da", napisao je netko, a mnogi su istaknuli kako je video zapravo jeziv samo zbog njegove glazbene pozadine. Kao dokaz tome, jedan je tiktoker objavio isti video s pozadinom Shakirine pjesme Waka Waka i cijela je stvar postala smiješna.

Urbana legenda
No, iako je video ponovno postao popularan, snimka datira još iz 2019. i postala je urbana legenda. Naime, srpski mediji tada su pisali o svjedočanstvima prolaznika koji su vidjeli nepoznatu ženu u narodnoj nošnji kako pleše kolo u gradskom naselju Zvezdara u Beogradu.

Prema navodima svjedoka, žena je vadila nož i prijetila prolaznicima koji bi se zaustavili pored nje te je iskakala pred aute i napadala ljude koji su je snimali, no nije zabilježena nijedna prijava.