BILI SMO U KOLIMA, SLJEDEĆEG TRENA IZBACIO ME JE U NEKU NJIVU U BORČI: Šok ispovijest Beograđanke koja je izašla na sastanak s čovjekom kojeg je upoznala na Facebook-u.

Ispovijesti
BILI SMO U KOLIMA, SLJEDEĆEG TRENA IZBACIO ME JE U NEKU NJIVU U BORČI: Šok ispovijest Beograđanke koja je izašla na sastanak s čovjekom kojeg je upoznala na Facebook-u.
Cijele noći nisam spavala od šoka. Njega sam blokirala na svim mrežama i prijavila policiji

Cijele noći nisam spavala od šoka. Njega sam blokirala na svim mrežama i prijavila policiji

Upoznavanje preko društvenih mreža jako je opasno. Može vam se učiniti da ste naišli na osobu svojih snova, sve dok se na jeziv način ne uvjerite u suprotno.

Današnja upoznavanja mahom se odvijaju preko društvenih mreža. Tako sam i ja surfujući po instagramu upoznala momka, koji je djelovao kao sve što sam tražila u tom momentu.

Lijep, zgodan, obrazovan, duhovit, razumjeli smo se u potpunosti. Naše dopisivanje svakim danom bilo je sve zanimljivije, a kako se mi žene zaljubljujemo u riječi, vrlo brzo sam pristala da odemo na dejt.

Dogovorili smo se da odemo na večeru u jedan prijestlonički restoran. Na početku večeri sve je teklo savršeno. Lagana muzika, vino i prijatna atmosfera nisu ni slutili u šta će se pretvoriti ostatak večeri.

Moj izabranik je kao pravi džentlmen otvorio vrata svog automobila i uz prijatnu muziku, uputili smo se ka Borči gdje stanujem. Na pola puta počela je priča o tome gdje ćemo dalje i insistirao je na tome da se to veče ne završi samo na ćaskanju i flertu. Njegov ton i izraz lica više nisu bili tako slatki i ljubazni.

Dok sam se uplašeno odmicala od njega, zaključao je vrata, unio se u facu i stegao mi ruku uz najpogrdnije riječi da žene dejt sa njim ne završavaju onako kako su zamislile, već kako on kaže. Režao je na mene uz riječi "znaš li ti s kim imaš posla, nisam ja neki balavac da te čekam i vodam za rukicu." Stegao me za vilicu i poljubio na silu ali sam se opirala i čak ga ogrebala i odgurnula.

Kako sam uzvratila u narednom momentu, doživjela sam udarac i izbacivanje iz auta na sred njive u Borči. Čovjek me je išutirao i izbacio po hladnoći i kiši, dao gas a ja sam ostala u šoku, na sred Zrenjaninskog puta pored groblja. Uplakana, uzela sam telefon i pozvala taksi.

Poslije nekih 15 minuta taksi je stigao. Smrznuta i razmazane šminke uletjela sam i samo željela da stignem u stan i saberem se od traumatične večeri.

Cijele noći nisam spavala od šoka. Njega sam blokirala na svim mrežama i prijavila policiji.

To mi je bila životna lekcija da se ne upuštam olako u avanture sa strancima i da društvene mreže nisu realna slika neke osobe.

Zato drage žene, ne vjerujte svakome sa društvenih mreža, budite oprezne, jer se moj udvarač pokazao kako stara narodna kaže "spolja gladac, iznutra jadac."

Ne propustite