NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 25. marta

Kiosk
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 25. marta
-

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a pred nama je uzbudljiva astrološka nedelja jer nas očekuje mlad Mjesec u Ovnu 21. marta, ali i ulazak Marsa u Raka koji će uticati na finansijsko stanje horoskopskih znakova.

Mlad Mjesec 21. marta u Ovnu donosi nam priliku za nove početke. Tako da ukoliko treba da donesete odluku o finansijskim transakcijama, najbolje je da sačekate taj datum.

Mars, nakon sedam mjeseci izlazi iz Bliznaca i ulazi u Raka, pa dolazi do velike promjene i pomjeranje fokusa ka porodičnim vrijednostima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. marata, to su znakovi među kojima su Bliznaci, Ovnovi, Ribe i Bikovi.

BLIZANCI
Nakon sedam mjeseci dolazi bolji period za vas. Marsov ulazak u drugo polje ukazuje na poboljšanje finansijske situacije i konačnu priliku za veću zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti priliku za bolje plaćen posao.

OVAN
Venera u Biku popravlja vaše finansijsko stanje. U narednom periodu ćete dobiti vrijedan poklon i ulagati novac u modne detalje. Imate šansu da ostvarite novo poslovno partnerstvo koje može da vam donese zaradu.

RIBE
Planete u Ovnu donose vam dodatnu zaradu. Nećete morati da brinete o parama i imaćete veće troškove, ali ćete taj novac lako nadoknaditi.

BIK
Venera u vašem znaku popravlja vam finansijsko stanje. Merkur u Ovnu donosi vam dodatnu zaradu posredstvom nekog posla. Imaćete dodatni izvor zarade, ali isto tako ne mora da bude legalan.

Ne propustite