OLGA JE NAKON VTO RODILA "POGREŠNU BEBU": Ljekari su joj rekli da ga ostavi u sirotištu, a njegove oči otkrile su istinu

Kiosk
OLGA JE NAKON VTO RODILA "POGREŠNU BEBU": Ljekari su joj rekli da ga ostavi u sirotištu, a njegove oči otkrile su istinu
-

Samo tri mjeseca nakon porođaja, ispostavilo se da Denis nije njihov biološki sin, već da je rodila "pogrešno dijete".

Olga Aljohin (35) podvrgla se vantjelesnoj oplodnji nakon što je bezuspešno pokušala da ostane u drugom stanju. Ubrzo je ostala trudna i u novembru iste godine Ivan i Olga postali su roditelji sina Denisa.

Međutim, srećan događaj je se ubrzo pretvorio u dramu, kada se samo tri mjeseca od porođaja ispostavilo da Denis nije njihov biološki sin, već da je rodila "pogrešno dijete", prenosi "Mirror".

Naime, Olga je greškom oplođena jajnom ćelijom druge pacijentkinje, a čak sumnja da zna i o kojoj je ženi riječ.

"Tog dana kada sam otišla na kliniku kako bih dala jajne ćelije na istom odjeljenju sam srela jednu ženu. Razmijenile smo nekoliko rečenica, ali ne mogu da se sjetim njenog imena. Rekla je da su joj uzeli 10 jajnih ćelija, isto kao i meni. Ponovo smo se srele prilikom oplodnje na istom odjeljenju. Od tada je nisam vidjela", započela je svoju priču Ruskinja.

Olga se porodila u novembru 2018, devet nedelja pijre termina, a da nešto nije u redu primijetila je čim je izašla iz porodilišta - dječakova krvna grupa bila je A i imao je sivoplave oči, iako u užoj i široj porodici to nije imao od koga da naslijedi.

"Moja krvna grupa je B, a moj muž ima nultu krvnu grupu. Naš sin nikako ne može da bude A krvna grupa. Doktor me je uvjeravao da je to u teoriji ipak moguće. Ali, ja sam se raspitala i ne postoji šema koja može da dovede do toga da moj suprug i ja dobijemo dijete sa krvnom grupom A. Život mi se okrenuo naglavačke. Bila sam u dubokom šoku i panici. Plakala sam po čitave dane, a nikome nisam mogla da kažem razlog", rekla je Olga.

317095-olgaidenis-ff

Ljekari su nakon toga uradili nove analize krvi i DNK testove, a rezultati su stigli tek tri mjeseca nakon porođaja. "Pozvali su nas iz bolnice. Rekli su nam da niko od nas nije biološki roditelj našem sinu", objasnila je Olga i dodala kako im je bolnica platila odštetu i ponudila da ostave dječaka u sirotišu.

Klinika je odbila da bračnom paru Aljohin otkrije ime žene koja bi potencijalno mogla da bude prava Denisova majka i koja je rodila njihovo dijete.

Olga i Ivan su sigurni da će Denisa odgajati kao svoje dijete i da ga se nikada ne bi odrekli, ali da bi jako voljeli da znaju kod koga je i kako živi njihovo pravo dijete, piše Yumama.rs.

"Ako pronađemo roditelje našeg djeteta, voljeli bismo da uspostavimo normalan kontakt. Mogli bismo da se preselimo tamo gdje žive. Možda se ispostavi da već živimo u blizini. Ne mislim da postoji šansa da zamijenimo djecu. Nikada se ne bih odrekla Denisa, ja sam ga nosila i dojila. Ali možemo možda da uzmemo djecu za praznike. Samo želimo da uspostavimo odnos sa njima", rekla je Olga.

Nakon objavljene priče Ivan i Olga se nisu više oglašavali, tako da se postavlje pitanje da li su uspjeli nakon svega ipak da dođu do svog pravog djeteta i da Denisa upoznaju sa njegovom biološkom mamom.

 

Ne propustite