NESTVARNA PRIČA BRAČNOG PARA RASPLAKA 25 MILIONA LJUDI: Žena lavica je uradila nešto za muža što MNOGE NE BI POMISLILE

Dobre priče
NESTVARNA PRIČA BRAČNOG PARA RASPLAKA 25 MILIONA LJUDI: Žena lavica je uradila nešto za muža što MNOGE NE BI POMISLILE
Priča muškarca kojem je žena otplatila cijeli kredit vraća vjeru u istinsku ljubav!

Priča muškarca kojem je žena otplatila cijeli kredit vraća vjeru u istinsku ljubav!

Mladi bračni par Slejmen i Kejt su primjer za prava ljubav puna poštovanja, podrške, povjerenja i raumijevanja zaista postoji! Naime, Kejtin gest je rasplakao skoro 26 miliona ljudi. Priznala je svom suprugu da je otplatila hipoteku i time oduševila brojne osobe širom svijeta.

- Upravo sam dobio e-mail od svoje banke u kojem piše da je moj depozit danas uplaćen - ovim riječima počinje njihov snimak na TikTok.

@slaimanandkate Paying Off my Husband’s Mortgage  #fyp #emotional ♬ Get You The Moon - Kina


Slejmen je pojasnio je da nije dao nikakav depozit za svoju hipoteku i da ne zna odakle je došao. Pomislio je da je neka greška, ne sluteći da je njegova izabranica uradila. A onda je Kejt izgovorila:

- To sam bila ja - ostavljajući muža šokiranog.

Dok je Slaiman pokušavao shvatiti zašto i kako je to učinila, Kejt ga je uvjeravala da je platila u njegovo ime. Odgovarajući na njegova ponovljena pitanja, istakla je:

- Zato što to zaslužuješ. Jer si ti moj muž i zaslužuješ svaku dobru stvar u svom životu.Činiš toliko za mene sve vrijeme!


Slejmen nije mogao da zaustavi suze, grlio je svoju suprugu oduševljen gestom, govoreči joj da je to previše.

Snimak je pokrenulo lavinu prelijepih komentara, a pojedini korisnici društevnih mreža su podijelili neka svoja slična iskustva.

- Svi moramo biti kao Kejt. Skinula je toliko stresa s njegovih ramena, to je prava ljudba - napisao je jedan korisnik TikToka, a drugi se nadovezao:

- Ovaj video i gest su nevjerovatni i možete vidjeti da mu znači sve. Čoveče, učinio bih sve da neko ovako brine za mene. Pogađa tačno u srce, posebno s raskinutim brakovima i propalim vezama kojih ovih dana ima napretek.


Otplata hipoteke bivšoj ženi

Kejtin slučaj nije usamljen. Naime, jedan mušarac ispod ovog dirljivog videa je otkrio da je otplatio hipoteku svoje bivše djevojke sa kojom ima i sina Lea. Istakao je ta je želio na neki način da joj se zahvali što je sjajna majka njihovom trogodišnjem djetetu, te ju je iznenadio za rođendan.

- Morao sam se pobrinuti da ona i Leo budu sigurni. Tako mi je drago što sam imao dovoljno sreće da to učinim - zaključio je.

Ne propustite