GLAVNA FACA U ŠKOLI: Klinac (10) iz Aleksinca u školu donio 3000 eura porodične ušteđevine pa častio ekipu u razredu: 'Vodio ih je na klopu, a svakome je dao po 100€'

Aktuelno
GLAVNA FACA U ŠKOLI: Klinac (10) iz Aleksinca u školu donio 3000 eura porodične ušteđevine pa častio ekipu u razredu: 'Vodio ih je na klopu, a svakome je dao po 100€'
Priča koja je postala hit na društvenim mrežama i u srpskim medijima dolazi iz Aleksinca, grada blizu Niša.

Priča koja je postala hit na društvenim mrežama i u srpskim medijima dolazi iz Aleksinca, grada blizu Niša. Naime, 10-ogodišnji dječak je u školu donio 3.000 eura obiteljske ušteđevine, koju je odlučio podijeliti s društvom iz razreda.

Slučaj je uspješno riješen
"Dijelio je novac prijateljima i prijateljicama iz svog razreda, svatko je dobio od 50 do 100 eura. Djecu je vodio na pizzu i kolače. Za ovo se saznalo tek kada su roditelji u džepovima djece našli novac. Djeca su skrivala istinu od roditelja sve dok se nije uključila ravnateljica škole. Nakon roditeljskog sastanka, sav novac je vraćen obitelji“, rekao izvor za Novu.rs.

Naime, škola, u kojoj se to dogodilo, nije demantirala ovaj događaj, već je šturo opisala cijelu situaciju.

"Ova osnovna škola neće komentirati privatnu situaciju između obitelji svojih učenika, koja je riješena dobrom reakcijom roditelja. Škola će nastaviti odgovorno djelovanje i pružit će podršku djeci i roditeljima svim raspoloživim resursima.

S obzirom na to da se radi o maloljetnicima, unaprijed molimo medije da vode računa o načinu objavljivanja vijesti, kao i o najboljem interesu djece koja žive u maloj sredini“, navedeno je objavi za mesije ove osnovne škole.

Ne propustite