EVO KOJI STE ZNAK U INDIJSKOJ ASTROLOGIJI: Saznajte neke od vaših glavnih osobina i KO STE ZAPRAVO

Kiosk
EVO KOJI STE ZNAK U INDIJSKOJ ASTROLOGIJI: Saznajte neke od vaših glavnih osobina i KO STE ZAPRAVO
-

Indijska astrologija ima kao zapadnjačka 12 znakova, a mnogi smatraju da je ovaj horoskop mnogo tačniji od drugih

Indijska astrologija ima neke vrlo korisne informacije o vašoj ličnosti, osobinama i pogledima na svijet.

Indijska astologija je najstariji sistem astrologije na svijetu, a njihov sistem koristi potpuno drugačiji grafikon u odnosu na onaj koji koriste zapadni astolozi.

Sve što je potrebno je da znate vaš horoskopski znak koji se prema datumu poklapa sa indijanskim i saznaćete nešto više o vašoj ličnosti. U nastavku pronađite svoj znak.

Mesh (21. marta do 20. aprila) - Ovan

Osobe rođene u ovom znaku vladaju planetom Mars, a njihov elemenat je vatra. Oni u svemu žele da budu lideri, ali su vrlo pažljivi prema onima kojima komanduju. Hrabri su i neustrašivi, ali vrlo dominantni.

Pripadnici ovog znaka su avantirističkog duha, impulsivni su, energični, iskreni. Ponekad su agresivni i nemirni, a ponekad su i vrlo lako uvredljivi.

Vrisha (21. aprila – 21. maja) - Bik

Njih elemenat je zemlja, a vladajuća planeta Venera. Ove osobe su kao i naš Bik ponekad vrlo tvrdoglave. Ostvariće svoje ciljeve i vjeruje se da oni imaju instinkt za uspjeh. Teške su na stvaranju novih prijateljstava, ali su prema voljenima velikodušne i uvijek spremne da pomognu.

Pripadnici ovog znaka su praktični, pouzdani i vrlo ambiciozni. Takođe, vrlo su odgovorni, privrženi i jako vjerni. S njima se lako prave dogovori, a jedna od mana im je tvrdoglavost – na bilo kakvu promjenu reaguju negodovanjem.

Mithuna (22. maja – 21. juna) - Blizanci

Ovaj znak predstavlja Blizanca, a ove osobe česo imaju dvoličnu narav, kontradiktorne su i veoma komplekse. Oni su nježni, ljubazni, velikodušni i pažljivi, nove poslove prihvataju sa velikim entuzijazmom, ali kada naiđu na prepreke, nastaju problemi.

Uvijek su dobrog raspoloženja i druge oduševljavaju inteligencijom i duhovitošću , a to je razlog njihove popularnosti u drušvu. Kada traže partnera, to mora biti neko ko će se prilagoditi njihovom nepredvidivom temperamentu.

Karka (22. juna – 22. jula) - Rak

Baš kao i naši Rakovi i osobe rođene u znaku Karka su osjetljive i rijetko rješavaju probleme putem razgovora. Kada stvari oko njih postanu napete, njihovo raspoloženje pada. Drugima ne vjeruju mnogo, ali kada neko stekne njihovo povjerenje, oni postaju najvjerniji i najodaniji.

Kada se negdje osjete inferiorno, mogu da postanu neraspoloženi i skloni samosažaljevanju.

Simha (23. jula – 21. avgusta) - Lav

Oni su kreativni i romantični, vole zabavu, smijeh i šalu, veoma su društvene osobe. Njih krasi kreativnost, velikodušnost, srdačnost, vjernost, entuzijazam, a kada ih neko prvi put upozna, ostavljaju jak utisak na ljude.

Sposobni su da sami rješevaju probleme i ne vole da odustaju od svojih planova. Odlično vladaju organizacionim vještinama i često su tvorci novih projekata. Od svojih partnera imaju visoka očekivanja.

Kanya (22. avgusta – 23. septembra) - Djevica

Ove osobe su perfekcionisti, preizni su i to vole svima i da dokažu. Nikada ne sude prema tuđem mišljenju već žele u nešto da se sami uvjere.

Vrlo su pouzdani i stabilni, pa su kao partneri vrlo poželjni. Vole osobe koje su smirene, strpljive i hrabre.

Tula (24. septembra – 23. oktobra) - Vaga

Osobe rođene u znaku Tula su diplomatski nastrojene. Uvek su u potrazi za ravnozežom i harmonijom i vole da ugode drugima.

Ljudi ih vole jer su društvene, vesele i šarmantne. Njihova mana je neodlučnost, jako im je teško kada treba da donesu neku odluku, pa zato vole da se drže po strani.

Vrischika (24. oktobra – 22. novembra) - Škorpija

Ove osobe su tajanstvene i veoma privlačne i žude za emocionalnom intimnosti. Za njih se smatra baš kao i za Škorpije da su strastvenije od bilo kojih drugih osoba. U sebi mogu da akomuliraju bes koji vas može iznenaditi budući da deluju vrlo smireno. Vrlo su uporni, a njihova volja ne poznaje granice.

Vole da se bore za svoja prava, tvrdoglave su, a ponekad i vrlo stidljive.

Dhanu (23. novembar – 22. decembra) - Strijelac

Osobe rođene u znaku Dhanu su veoma radoznale i impulsivne. Pozitivne su, svestrane i spremne uvijek da nadograđuju svoja znanja i vještine. Vole avanture i putovanja, najviše uživaju u otkrivanju novih mjesta.

Časne su i poštene, pouzdane i iskrene. Kraj sebe žele osobe koje su organizovane i tolerantne.

Makara (23. decembar – 20. januara) - Jarac

Veoma ambiciozni i želji što većeg uspjeha, oni su odlični radnici i sa lakoćom prihvataju naporne poslove. Vole sigurnost jer samo tako znaju da mogu da dođu do vrha. Vole da na sebe preuzmu veliku odgovornost kako bi pokazali svoju nadomoć.

Kao prijatelji su vjerni, uvijek su tu kada su potrebni, a ponekad znaju da budu naporni. Za partnera traže nekoga ko će prihvatiti sve njihove karakteristike.

Kumbha (21. januar – 19. februar) - Vodolija

Ponekad imaju neobične ideje. Ali su takođe društvenjaci i omiljeni u grupi. U svemu traže istinu prije svega. Žele da izgrade bolje mjesto za život, vrijedni su i veoma praktični. Ponekad imaju ekstremnu narav, pa znaju da budu grubi.

Meena (20. februara – 20. marta) - Ribe

Baš kao i naše Ribe i Meena su vrlo intuitivne, strpljive i odmah reaguje na bilo kakvu vrstu sugestije jer ne vole da rade stvari na pogrešan način. Vole luksuz, pa tragaju za situacijama koje će ih lako dovesti do novca.

Osjećanja drugima retko pokazuju, odlično osjećaju tuđe raspoloženje i energiju. Vole prirodu, putovanja, luksuz i vole da druge čine srećnim, prenosi "Wikihow.com".

(Telegraf.rs)

Ne propustite