SPREMITE DŽAKOVE! Ovi ljudi će uskoro plivati u novcu, čeka ih pravi uspjeh

Objavljeno:01.03.2023 - 23:15
A A A Times Arial

Ove godine se najbolji apsekti vezani za finansije ostvaruju u prvoj polovini i u direktnom su uticaju sa Jupiterom (planetom sreće). Upravo će planeta sreće učvrstiti tri veze koje će biti orijentisane isključivo ka polju uspjeha. Jupiter je od 15. maja u Biku, koji će svojim snažnim magnetima privući nevjerovatne poslovne prilike i donijeti priliv novca. Ovo je dobitna kombinacija za one koji znaju šta žele i primjenjuju mantru Bika, a to je svakako : “Sporo ali stabilno, do pobjede!”

U toku svog obilaska u znaku Bika, Jupiter će formirati pogodan sekstil sa Saturnom, planetom majstorstva. A pošto se Jupiter i Saturn smatraju društvenim planetama, njihove veze u velikoj mjeri utiču na sve. Budući da će biti aktivni od 12. maja do 18. jula, a zatim ponovo u toku decembra, njihov seksil će rezultrirati poslonim ugovorima i novim šansama za ulaganje u dugoročne poslove.

Treća veza Jupitera u oblicima Bika je sa lunarnim, sjevernim čvorom sudbine, koja se dešava između 11. maja i 21. juna. Ovo je retka pojava koja će sigurno donijeti nova radna mjesta i šansu za investiranje.

Ipak, postoji određeni period u toku kog bi bilo dobro da izbjegnete velike novčane poteze, a povezan je sa planetom Merku (planetom trgovine), to je period od 1. januara do 18. januara, od 21. aprila do 14. maja, zatim od 23. avgusta do 15. septembra i na kraju od 13. do 31. decembra.

Ovan
Spremite džakove jer novca će u 2023. godini biti toliko da nećete moći da ga prebrojite! Godinu započinjete sa srećnim jupiterom u vašem znaku koji vam pomaže da svoje proširite svoje vidike. Iako je ovo uglavnom pozitivan uticaj, naučiće vas da praćenje ciljeva samo zbog novca ili uspeha nije dobro po vas. Ove godine, umesto da pokušavate da uradite sve, posebno vreme kad ljubitelj novca, Venera posećuje vašu kuću prihoda (od 16. marta do 9. aprila), morate da ostanete fokusirani. 15. maja počinje još jedan izuzetno povoljan trenutak za vas koji će doneti ozbiljne saradnje , Jupiter ulazi u vašu drugu kuću novca i otvara stabilan put za ostatak godine.

Bik
Sve u životu zavisi od vremena, pa čak i novac. Rast koji ćete iskusiti u toku cijele godine donijeće i malo drugačija razmišljanja u vaš život. Konačno ćete naučiti da poštujete svoje slobodno vrijeme! Tako nije bilo ranije u željeli ste da u svakom trenutku ulažete u svoju karijeru i da radite na njoj. Ipak, sada ste odlučili da se posvetite i sebi i stvarima koje vas istinski ispunjavaju. Upravo ta odluka će donijeti nove uspjehe jer ćete napuniti baterije i biti spremni da ponovo radite punom parom! Venera, planeta novca, posećuje vašu kuću između 10. aprila i 6. maja, međutim, pošto će baš tada Merkur u vašem znaku biti retrogradan između 21. aprila i 14. maja ćete morati da budete oprezni sa novcem. Odlična vijest je, da će vrlo brzo Jupiter da počne da krasi vaš znak i od 15. maja će priliv novca biti kao nikada u vašem životu.

Blizanci
Za vas u 2023. važi ono čuveno da je manje više, neki od ovogodišnjih astorloških uticaja će vas odvući na stranu koja vam i nije toliko poznata. Kako vas univerzum podstiče da prihvatite mir i duhovnost, tako ćete naučiti da trošite manje. A za vas to će biti novo iskustvo, jer nikada ranije niste znali da uštedite novac. Mijenjate svoj život i svoje navike, pa samim tim i način na koji trošite novac. Konačno sebi, neposredno prije kupovine postavite pitanje da li vam je to zaista neophodno? Asteroid Juno posjećuje vaš sektor novca između 22. juna i 14. avgusta i donosi savršen teren za izradu finansijskog plana za dalje poslovne poduhvate.

Rak
Univerzum kaže da je vrijeme da se otvorite. Koliko god da ste uporni, vrijeme je da svoje potencijale usmjerite ka svojim idealnima! Počevši od 15. maja, Jupiter će tražiti od vas da sarađujete sa ljudima koji dijele iste ciljevi kao i vi, i do 30. juna, lunarni, sjeverni čvor će podsticati sudbinske susrete kako bi ove zanimljive ljude ostavili na vašem putu. Ne baš sjajna vijest je da će dva tranzita zahtijevati da čuvate novčanik, prvi je Mars u vašoj drugoj kući od 20. maja do 9. jula, a drugi Venera koja će biti retrogradna od 22. jula do 3. septembra. Na kraju, ono što će vas retrogradna Venera naučiti jeste da više cijenite sebe