INDIJSKI HOROSKOP ZA MART: Ova četiri znaka će proći kao "BOSI PO TRNJU", čeka ih teška besparica

Objavljeno:01.03.2023 - 22:29
A A A Times Arial

Indijski horoskop za mart 2023. donosi nevolje za četiri znaka Zodijaka


Indijski astrolozi kažu da će druga polovina juna za većinu znakova proteći bez većih problema, ali četiri će proći kao "bosi po trnju". Saznajte koji ste znak u indijskom horoskopu i da li ste među ovim najnesretijim znakovima.

Ovan/Bik (Mesha) 14. april - 14. maj 
U drugoj polovini marta će osobe rođene u ovom znaku imati potrebu da uvedu velike promene.  Međutim, ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Na poslu će situacija biti haotična, nekad čak i stresna. Astrolozi savetuju da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da emocije drže pod kontrolom. Osim toga, postoji veliki rizik od saobraćajnih nesreća, pa je bolje da ne sedaju u kola kada su ljuti i nervozni. Uprkos stabilnim prihodima, neće se osećati "komotno" s novcem jer će imati velike troškove. 

Bik/Blizanac (Vrishabha) 15. maj - 14. jun 
Od 15. marta pripadnike ovog znaka očekuje dosta stresa. Oni koji su otputovali u nadi da će ostaviti probleme za sobom, prevarili su se. Sve muke su ih sačakale kada su se vratili i neće imati izbora nego da ih rešavaju. Dugogodišnji neprijatelji ovog znaka će se potruditi svojski da im zagorčaju život. Uz dosta truda i strpljenja će uspeti da iz nedaća izađu kao pobednici.

Jarac/Vodolija (Makara) 15. januar - 12. februar 
Ceo jun će za predstavnike ovog znaka biti napet, a živci im "nategnuti" do krajnjih granica. Moraće da donose mnoge odluke, a glava im neće biti "bistra": Velika je verovatnoća da će nešto "preseći" u besu i to će im se vratiti kao bumerang. Astrolozi savetuju ovom znaku da ne prebacuje posao na druge i da ne dozvoli sebi da bude lenj. Moguće je putovanje u inostranstvo, ali ni ono im neće doneti mir. 

Vodolija/Ribe (Kumbha) 13. februar - 14. mart 
Svi izbori koje napravite u drugoj polovini marta neće doneti očekivane rezultate. Zbog stalnog stresa, mogući su problemi sa spavanjem, a koji će opet još više pojačati nervozu. Predstavnici ovog znaka se nalaze u začaranom krugu i ne znaju kako da se "iščupaju". Ovi problemi povezani su sa poslom, službenim putovanjima i bilo kojim projektom u vezi sa inostranstvom. Troškovi će im biti ogromni pri kraju marta i pravo je čudo ako prežive mesec bez pozajmce.