KAMENAC NESTAJE BEZ RIBANJA, TREBA VAM SAMO 1 NAMIRNICA: Kako prije ovo nismo znali?

Praktična žena
KAMENAC NESTAJE BEZ RIBANJA, TREBA VAM SAMO 1 NAMIRNICA: Kako prije ovo nismo znali?
-

Na TikTok-u je objavljen jednostavan način za čišćenje slavina koji uklanja sve mrlje od vode bez ribanja.

Tiktokerka Suzy često na svom profilu dijeli savjete i trikove za čišćenje koje je naučila.U jednom takvom videu, otkrila je jednostavan način za uklanjanje tvrdokornih mrlja od vode na slavini bez hemikalija.

"Slavine se čiste svaki dan i možete vidjeti da još uvijek imaju mrlje tvrdokorne vode. Živim u području s takvom vodom i stvaraju se naslage.", rekla je.

Srećom, postoji jednostavno rješenje da slavina zablista. Suzy je uzela pola limuna i počela ga trljati po svojim slavinama, piše Net.hr.

"Sada ih uvijek čistim s limunom, nema ribanja. Samo utrljate limun i izgledat će doslovno kao nova i to je nevjerojatno jer sam koristila svakakve stvari da to skinem, a ovo je najlakši način."

Za kraj, Suzy prelazi po slavinama čistom krpom kako bi provjerila je li slavina suha i bez tragova. Zatim čisti ostatak kupaonice, prvo ribajući kupaonske pločice i kadu.

Video je ubrzo postao viralan s više od 18.000 pregleda i 1.000 lajkova. Ljudi su brzo počeli komentirati kako bi zahvalili Suzy što je otkrila svoj pametni trik s limunom.

Jedna osoba je napisala: "Ovo ću pokušati", a druga osoba je dodala: "Vau, to je nevjerojatno", piše The Sun.

 

Ne propustite