SLAVILA ROĐENDAN U RESTORANU, PA SE ŠOKIRALA : Kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili nije mogla da vjeruje

Objavljeno:07.02.2023 - 19:05
A A A Times Arial

Jedna tiktokerka ispričala je kako je doživjela veliki šok kada je nakon proslave rođendana u jednom restoranu dobila račun. Naime, nije bio problem u naručenoj hrani, torti, niti piću, već o usluzi koju je restoran nenadano naplatio, piše Independent.

Korisnica TikToka po imenu Điđi postala je viralna kada je objavila video računa iz restorana, koji je iznosio ukupno 113 dolara (oko 12 hiljada dinara). Zatim je zumirala cijenu od 25 dolara, na kojoj je pisalo: „1 rez torte“ Kako kaže, naplaćena joj je naknada od 25 dolara (oko 2.700 dinara), nakon što je zamolila konobara da izreže tortu koju su joj donijeli prijatelji.

– Kada konobar pita želimo li da iseku tortu koju smo mi doneli, a ja mislim kako je to baš lepo od njega, i onda nam to naplati 25 dolara – napisala je Điđi preko videa. Naslov snimka je: „Nisam znala da ovo postoji?!

TikTok video dobio je više od 813 hiljada pregleda otkad je objavljen. Mnogi korisnici podelili su svoje mješovite reakcije na iznenađujuću naplatu. Neki su bili šokirani naplatom od 25 dolara samo za sečenje torte, dok su drugi tvrdili da je to uobičajena praksa u restoranima.

– To je jednostavno tako. Jer onda oni moraju da donesu viljuške i tanjire koje onda moraju i da operu. Ali bilo je pogrešno što ti to nisu rekli odmah – napisao je jedan korisnik.

– Ja bi im rekla da im je tih 25 dolara napojnica zato što me nisu upozorili na naknadu – komentarisala je druga korisnica.

– U mom restoranu se to isto naplaćuje, ali obavezno je gostima unaprijed najaviti da ne bi došlo do ovakvog nesporazuma – dodala je treća...