IMA 'OGROMNE' OČI: Kažu mi da sam kao Gollum iz Gospodara prstenova - ali volim biti čudna!

Zanimljivosti
IMA 'OGROMNE' OČI: Kažu mi da sam kao Gollum iz Gospodara prstenova - ali volim biti čudna!
Govore mi svakakve ludosti o tome na koga sličim ili kako izgledam.

Govore mi svakakve ludosti o tome na koga sličim ili kako izgledam. Mnogi obično misle da imam problema sa štitnjačom ili Gravesovu bolest, ali to su samo geni, rekla je Samantha McNab (21) iz New Yorka.

Ima ogromne oči i svi joj govore da izgleda kao lik iz Gospodara prstenova. Djevojka je privukla pažnju zbog svojih neobično velikih očiju.

Samantha McNab (21) iz New Yorka ima prepoznatljivu pozu raširenih očiju, praznog pogleda u kameru, što ostavlja zapanjene online korisnike i skuplja milijune pregleda po videozapisu.

- Gotovo da nema ničega što nisam čula. Govore mi svakakve ludosti o tome na koga ličim ili kako izgledam, od likova Tima Burtona, buba, Nicole Richie, Mr. Beana, Golluma, likova iz crtića. Mnogi obično misle da imam problema sa štitnjačom ili Gravesovu bolest, što nemam - kaže Samantha.

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me - .

Velike oči su joj samo u genima. 21-godišnjakinja često pronalazi zabavu u svojoj jedinstvenoj crti lica.

Njezin najpopularniji video na društvenim mrežama niz je kratkih isječaka u kojima bulji u kameru, a koji je pogledan 22 milijuna puta s 2,4 milijuna lajkova, prenosi The Sun.

- Ovako me mama gledala kad bih se loše ponašao u javnosti - komentirali su.

- Slatka kći Mr. Beana - rekao je jedan. 

McNab mnoge komentare smatra prilično smiješnima.

@sam.mcnab u arent finding a glimpse of anyone in these eyes. #ilookinhereyes #aglimpseofus ♬ Glimpse of Us - Joji

 

- Čak i ja mislim da stvari koje mogu učiniti sa svojim očima i način na koji izgledam mogu biti čudne i pomalo zastrašujuće, ali drugi to vole - ističe djevojka.

Ona sada prima poruke i od drugih žena i djevojaka koje imaju sličan izgled očiju i zbog toga su bile maltretirane ili ismijavane. Ali McNab često govori da im njezini videozapisi pomažu dati samopouzdanje koje im je potrebno.

- To je za mene najveća nagrada. Kažem im da volim imati tu jedinstvenu stvar na sebi koja mi omogućuje da se ističem na dobar način pa zašto to ne prihvatiti? - kaže ona.

Ne propustite