SRUŠENO STABLO ZAGREPČANKI POTPUNO ZDROBILO AUTOMOBIL: "Izašla sam van i imala šta vidjeti"!

Crna hronika
SRUŠENO STABLO ZAGREPČANKI POTPUNO ZDROBILO AUTOMOBIL: "Izašla sam van i imala šta vidjeti"!
Jak vjetar izazvao je probleme diljem Hrvatske, a samo u Zagrebu vatrogasci su od jutros odradili 40-ak intervencija zbog srušenih stabala, odlomljenih grana, oštećenih krovova...

Jak vjetar izazvao je probleme diljem Hrvatske, a samo u Zagrebu vatrogasci su od jutros odradili 40-ak intervencija zbog srušenih stabala, odlomljenih grana, oštećenih krovova... "Do sad je bilo 40-ak intervencija koje su se većinom odnosile na uklanjanje stabala. Sve raspoložive ekipe su na terenu", izvijestili su zagrebački vatrogasci.

Na Facebook stranici, vatrogasci su objavili i fotografiju s intervencije te popis prema kojemu se vidi da su intervenirali u više gradskih četvrti.

Najveća šteta zabilježena je u Labinskoj ulici u blizini okretišta Ljubljanica i Fallerovog šetališta. Ondje je 30-ak metara visoko stablo palo i teško oštetilo desetak automobila, među njima i jedan Zagrepčanke Antonije.

- Čula sam udarac i odmah izletjela na balkon. Vidjela sam da je palo stablo i mislim se ‘dobro, pored mog auta je‘, ali kad sam otišla dolje vidjela sam da je zapravo cijeli prednji kraj auta razbijen - prepričava.

- Ne znam hoćemo li dobiti naknadu za štetu, vidjet ćemo - dodaje.

Na terenu su zagrebački vatrogasci i djelatnici Zrinjevca koji režu ovo veliko stablo kako bi ga se što prije moglo ukloniti, a stanari obližnjih zgrada morali su s parkinga maknuti svoje automobile.

27838305

 

 

27838299

Ne propustite