BEOGRAĐANKA SE UDALA NA SELU PA POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA "Muzla sam krave i bila SLUŠKINJA, a evo šta je SVEKAR radio"!

Lifestalgija
BEOGRAĐANKA SE UDALA NA SELU PA POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA "Muzla sam krave i bila SLUŠKINJA, a evo šta je SVEKAR radio"!
Živimo u vremenu kada sela sve više izumiru, dok mnogi život van gradske sredine ne mogu ni da zamisle.

Živimo u vremenu kada sela sve više izumiru, dok mnogi život van gradske sredine ne mogu ni da zamisle. Jedna od njih je i Beograđanka, Marina K. koja je mnoge iznenadila svojom ispovješću.

Naime, još dok je bila student, upoznala je dečka sa sela u kojeg se odmah zaljubila. Ubrzo su uplovili u vezu, a nakon godinu dana zabavljanja su se vjenčali. Marina je zbog velike ljubavi grad zamjenila selom, a onda je doživjela neočekivano.

"U tom trenutku sam smatrala da je odluka da živimo na selu ispravna. Dovodio me je nekoliko puta kod svojih roditelja dok smo još bili u vezi, djelovali su kao fini ljudi, pravi domaćini. Lijepo su me prihvatili, ali na kraju se ispostavilo da nije sve onako kako sam zamišljala", započela je Marina svoju ispovjest, piše Telegraf.

Ubrzo nakon vjenčanja, Marina je morala da učestvuje u seoskim aktivnostima, odnosno da obavlja seoske poslove, što joj je veoma teško palo.

"Nemojte me pogrešno razumjeti, radila sam ja sve i svašta iako sam gradsko dijete. Ništa mi nije teško padalo! Možda nisam znala kako se muze krava, ali sam ubrzo i to naučila! Nervirao me je cio taj koncept življenja na selu. Moj muž se nije pitao ništa, a ja još manje. Svekar je uvijek vodio glavnu riječ."

"Jednom prilikom kada sam spomenula da bih želejla da nađem posao kako bih malo izašla iz kuće, svekar je umalo dobio nervni slom. Krenuo je da urla na mene. "Ne ideš ti nigdje! Ima da budeš ovdje i da radiš ono šta ti ja kažem! Jesi li gladna? Nisi! Jesi li žedna? Nisi! Prema tome, radićeš sve kao i do sad i nemoj da sam ti glas više čuo!", ispričala nam je Marina vidno iznervirana.

Ne propustite