Ova 3 znaka Zodijaka u februaru čeka obilje ljubavi: PROVJERITE JESTE LI NA SPISKU

Kiosk
Ova 3 znaka Zodijaka u februaru čeka obilje ljubavi: PROVJERITE JESTE LI NA SPISKU
-

Provjerite da li ste među njima

Venera je u Ribama veći deo februara, odnosno do 20. februara, i donosi nježnost, romantiku, pojačanu osećajnost. Astrolozi ističu da neke znakove Zodijaka očekuje povoljna energija u ljubavi i odnosima, pa im i Dan zaljubljenih može donijeti neke nove varnice.

Prema riječima astrologa, ovo su tri znaka Zodijaka koja očekuje obilje ljubavi i emocija u februaru.

Provjerite da li ste među njima.

1. Ovan
Moguće je da će se Ovnovi zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ukoliko upoznate potencijalnog partnera i zaljubite se, dajte sebi vremena i prostora da se međusobno naviknete i bolje upoznate.

Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor i da bolje jedno drugo shvatite, odredite šta vam je zajedničko.

2. Vodolija
Vodolije bi trebalo bliže da pogledaju ljude iz svog okruženja. Moguće je da je stari prijatelj vaša srodna duša. Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije osjeti romantična privlačnost.

Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.

3. Ribe
Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku, pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Dobre vijesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti, piše "Atma".

(Telegraf.rs)

Ne propustite