STIŽE NAM ASTRO PAKAO: Za dva dana kreće PUN MJESEC koji će jezivo loše uticati na POJEDINE znakove, trebaće im VJEČNOST da se oporave

Kiosk
STIŽE NAM ASTRO PAKAO: Za dva dana kreće PUN MJESEC koji će jezivo loše uticati na POJEDINE znakove, trebaće im VJEČNOST da se oporave
Horoskop za pomračenje punog Mjeseca - saznajte koji znakovi će biti pogođeni lošom energijom

Horoskop za pomračenje punog Mjeseca - saznajte koji znakovi će biti pogođeni lošom energijom

Jednostavnim riječima, pun Mjesec će jako loše uticati na neke znakove Tokom ovog peroda biće blokirana dobra energija kod pojedinih ljudi.

Ovi horoskopski znaci će najviše osjetiti uticaj punog Mjeseca:

Vaga

Da li ste se u poslednje vreme osjećali nemirno u svojoj karijeri? Da li ste prerasli svoju trenutnu poziciju i osećate se spremnim za nešto novo? Pun Mjesec koji se dešava u vašoj 10. kući karijere moglo bi da vas navede da pokušate nešto potpuno drugačije na poslu. Možda ćete se čak iznenaditi tako što ćete promijeniti karijeru, prihvatiti unapređenje ili napustiti posao. Šta god da se desi, to će otvoriti vrata za još više mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koju ste oduvijek trebali da imate.

Škorpija

Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u poslednje vrijeme često na pameti? Ova osoba može biti vaš partner, vaš najbolji prijatelj, poslovni partner ili čak vaš najveći neprijatelj. Ko god da je, ovo dešavanje na nebu vas ohrabruje da rastete u svom odnosu sa tom osobom. Kako možete izraziti svoja osjećanja? Međutim, umesto velike promjene u određenoj vezi, možda ćete otkriti da se vaš pogled na odnose potpuno promenio. Šta možete učiniti da poboljšate nivo harmonije koji dijelite sa drugima?

Blizanci

Javljajući se u vašem četvrtom polju majke, doma i porodice, ovaj uticaj Mjeseca vas podstiče da dovedete u red svoj dom, uredite odnose sa rođacima i negujete vezu sa svojim korijenima i precima. Naravno, dom nije uvijek fizičko mjesto, već stanje duha. A u vašem životu će se ljudi, mjesta i stvari zbog kojih se osjećate kao kod kuće vjerovatno promijeniti. Šta vam je potrebno da biste se osjećali kao da pripadate? Da li trenutno uživate u emocionalnoj i fizičkoj sigurnosti svog doma? Ovo pomračenje će vas ohrabriti da poboljšate svoj odnos sa domom na bilo koji način, prenosi Sensa magazin.

Ne propustite