4. FEBRUAR JE NAJSRETNIJI DAN U OVOM MJESECU: Za 4 ZNAKA horoskopa počinje vrijeme iz snova

Objavljeno:03.02.2023 - 08:37
A A A Times Arial

Početak februara donosi mnogo mirniji period u odnosu na kraj prethodne godine i cijeli januar. Prvi put od aprila 2022. nijedna planeta nije retrogradan pa više ništa neće stajati na putu ostvarenju vaših novogodišnjih odluka. Mars u Blizancima stvara u subotu, 4. februara, kvadrat s Venerom u Ribama, zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u februaru.

Venera i Mars nisu uvijek najkompatibilniji par, ali njihove interakcije unose uzbuđenje u naše živote i dovode do sevanja iskri. Ovaj aspekt podstiče u nama strast ne samo na intimnom planu već i prema životu uopšteno, kao i prema poslu i hobijima. Svi će znakovi osjetiti pozitivne vibracije ovih planeta, ali ovi mogu očekivati najviše uzbuđenja.

Blizanci

Osjetićete talas pozitivne energije. Sjajno je vrijeme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama. Ovaj tranzit će pokrenuti vašu kreativnost. Ako osjećate da idete u previše različitih smjerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.

Škorpija

U posljednje vrijeme razmišljate o ozbiljnijim stranama života, ali ovaj tranzit vas podstiče da ta osjećanja usmjerite u novi projekt. Oslobodite kreativan duh jer vam inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora. Ako ste u vezi, sjajno je vrijeme da rasplamsate strasti u vezi, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.

Vodolija

Mnoge će Vodolije početi više da zarađuju. Povoljan je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte pretjerati. Osjetićete potrebu da uložite svoje vrijeme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.

Ribe

Vaš ljubavni i porodični život biće prepun uzbuđenja, a povremeno i drame. Osjetićete potrebu da krenete u akciju i mijenjate ono čime niste zadovoljni. Iako ne bi trebalo da inicirate sukobe bez potrebe, shvatićete da morate staviti sebe i svoje potrebe na prvo mesto. Sada je vrijeme da se posvetite ostvarenju svojih želja.