4 ZNAKA HOROSKOPA IMAJU LUDAČKU SREĆU OVE SEDMICE!: "Ljubav se drastično mijenja, a PARE SE LIJEPE kao magnet"

Kiosk
4 ZNAKA HOROSKOPA IMAJU LUDAČKU SREĆU OVE SEDMICE!: "Ljubav se drastično mijenja, a PARE SE LIJEPE kao magnet"
Četiri horoskopska znaka imaće najviše sreće na ljubavnom i finansijskom planu, otkriva numerolog i astrolog Stefan Dragojlović.

Četiri horoskopska znaka imaće najviše sreće na ljubavnom i finansijskom planu, otkriva numerolog i astrolog Stefan Dragojlović.

Ova sedmica počinjem brojem dva, a astrolog i numerolog Stefan Dragojlović je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio šta nam to donosi. Četiri znaka imaće mnogo sreće kada su ljubav i finansije u pitanju, ali važno je da na neke stvari dobro obratimo pažnju.

"Dvojka je sudbina u numerologiji, ono na šta ne možemo da utičemo. Kažu da na dve stvari ne možemo da utičemo, na momenat rođenja i momenat smrti, a na sve ostalo možemo dobrim djelom, osim ako se ne nalazimo u sedmici ili u godini broja dva. Onda čovjek treba da se osloni na intuiciju. Ove nedjelje treba da se prepustimo emocijama, osećanjima, bićemo više vezani za kuću, porodicu, dom. Dvojka simbolizuje ženski princip, majke, žene, sestre. Žene će imati jako pojačanu intuiciju, tako da, ako nešto ne znamo, treba njih da pitamo za savjet", rekao je Dragojlović i otkrio na šta treba da obratimo pažnju kada je zdravlje u pitanju.

"Na stomak i na želudac. Bićemo osjetljivi na tuđe energije, bićemo hipersenzitivni, ne treba da budemo svuda izloženi. Unosite više tečnosti, pijte čajeve, jer dvojka simbolizuje biljke. Izbjegavajte brzu hranu, treba jesti sve što je kuhano i domaće. Takođe, obratite pažnju na leđa, koljena i da ne zapnete negdje, da ne padate", rekao je astrolog.

Ko će imati najviše sreće?

"Dvojka ume da bude maler, može da simbolizuje negativnu energiju. Dvojka je dobra za privlačenje novca, a simbolizuje sve što je promenljivo jer je prvi parni broj. Svi ljudi koji su rođeni u dvojnom znaku, a to su Ribe, Rakovi, Vodolije i Blizanci, imaće najviše sreće sa parama i u ljubavi. Vjerovatno će se zaljubiti ili otvoriti za nova poznanstva. Biće to vrlo interesantno, pošto smo ušli u period Vodolije, a jedanaesta kuća u astrologiji simbolizuje društvene mreže. Preko njih nastaju zanimljiva dešavanja", rekao je Dragojlović i dodao:

"Zaštitne boje ove nedjelje su bijela i zelena. Pojačaćemo ličnu energiju da nas drugi ne bi remetili tuđim energijama. Pojačaćemo barijere i imati jasne granice. Gardijanski kod za ovu nedjelju je 4723, četvorocifren je jer ove sedmice nam hvata i januar i februar. Ovo je sedmica misterije", rekao je numerolog.

 

 

(MONDO)

Ne propustite