DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 31. JANUAR: Ovaj VATRENI znak bolje da prespava cijeli dan

Kiosk
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 31. JANUAR: Ovaj VATRENI znak bolje da prespava cijeli dan
Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Pogledajte šta vam zvezde poručuju


Ovan 

Tokom dana imaćete priliku da se pozabavite svojim fizičkim aktivnostima i da se posvetite svemu onome što ima veze sa vašim zdravljem. Bitno je da provedete računa o imunitetu. 


Bik 

Poslovna podrška vam stiže od osobe u znaku Strijelca. Imaćete jako važan sastanak sa svojim poslovnim saradnicima u vezi budućih planova. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko sastanaka sa partnerima iz poslovnog svijeta. Povedite računa o načinu na koji trošite novac jer možete imati problema. 

Rak 

Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u prvom planu. Sačuvajte pozitivnu energiju koja će vam trebati zbog poslovnih obaveza. 

Lav 

Bićete veoma aktivni  poslovno i to se pozitivno odražava na vašu situaciju sa partnerom. Do kraja dana povoljne vijesti iz inostranstva u vezi poslovnog dogovora. 

Djevica 

Danas ste veoma poslovno angažovani pa nećete imati vremena za sebe i za svoje privatne obaveze. Pokušajte barem na kratko da se odmorite zbog unutrašnjeg sklada sa sobom. 

Vaga 

Danas ste pod uticajem novčanih problema koje niste rješavali unazad nekoliko dana. Najvažnije je da partnerski odnos ne trpi zbog vaših poslovnih problema. 

Škorpija

Najvažnije je da kažete istinu i ono što zaista mislite o ljudima oko vas. Situacija na planu posla može da bude veoma stabilna samo ako to odlučite i primijenite do kraja. 

Strijelac 

Pokušajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi u krugu porodice i obaveze u vezi članova porodice. Od vas mnogo toga zavisi ali to vas i opterećuje na neki način. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana imaćete osjećaj umora pa vam se savjetuje da povedete računa o imunitetu i o svom zdravlju uopšte. Do kraja dana stižu vam zanimljive vijesti u vezi budućeg poslovnog projekta. 

Vodolija 

Ovo je veoma dobar period da se okrenete sebi i svojim poslovnim planovima koji imaju veze sa inostranstvom. Do kraja dana posveti te malo više vremena sebi i voljenoj osobi. 

Ribe 

Vi ste već neko vrijeme opterećeni stvarima iz prošlosti ali to partner ne želi da prihvati. Danas je idealan dan da o tome porazgovarate i da raščisti te vaše sumnje i potencijalnu ljubomoru. 

Ne propustite