RUSKI LIJEK ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Reguliše holesterol za 40 dana!

Porodica i zdravlje
RUSKI LIJEK ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Reguliše holesterol za 40 dana!
Moćna kombinacija koja eiminiše masnoću i nivo holesterola drži pod kontrolom

Moćna kombinacija koja eiminiše masnoću i nivo holesterola drži pod kontrolom

Povišen nivo holesterola muči sve veći broj ljudi, a ukoliko se ne reguliše može da dovede do niza komplikacija. Primena lijekova bi trebala da bude posljednja opcija. Prije toga je poželjno probati prirodnim putem regulisati vrijednosti holesterola.

Narodna medicina obiluje receptima koji mogu da pomognu u riješavanju ovog problema, a najmoćnija kombinacija koja oslobađa krvne sudove od masnoća je svakako ona od limuna i bijelog luka. Poznato je da i limun i bijeli luk imaju niz ljekovitih svojstava. Smatraju se odličnim sredstvima za čišćenje krvnih sudova, smanjivanje nivoa holesterola, jačanju zidova krvnih sudova i snižavanju rizika od opasnih bolesti kao sto je ateroskleroza.

Napitak od limuna i bijelog luka je ruski recept za čišćenje krvnih sudova koji se koristi u ruskoj narodnoj medicini vekovima. Takođe, ovaj napitak spriječava formiranja kancerogenih ćelija, što je više puta potvrđeno naučnim istraživanjima, zbog činjenice da bijeli luk sadrži velike količine antioksidanasa.

Za pripremu ovog napitka biće vam potrebno:

4 glavice bijelog luka
4 srednja limuna sa korom
3 litra prokuhane vode

Priprema:

Bijeli luk očistite, a zatim zajedno sa limunom sve sitno sameljite. Stavite da vode proključa, pa smanjite vatru i dodajte samljeveni bijeli luk i limun, pa poklopiti sud.

Kuvajte na laganoj vatri do 15 minuta, nikako duže. Sklonite sa vatre i ostavite da se prohladi. Sipajte i čuvatjte u poklopljenoj staklenoj posudi.

Primjena:

1 do 2 supene kašike ovog napitka uzmite prije svakog obroka. Ciklus liječenja traje 40 dana i preporučuje se da se sprovodi samo jednom godišnje.

 

 

Napomena: Prije upotrebe narodnih lijekova, konsultujte se sa ljekarom.

Ne propustite