REKACIJA MUŠKARCA KOJI JE SAZNAO DA ĆE DOBITI SINA ŠOKIRALA JE MNOGE:"Žena shvatila sa kime čeka dijete- ovo je ozbiljan problem" (VIDEO)

Kiosk
REKACIJA MUŠKARCA KOJI JE SAZNAO DA ĆE DOBITI SINA ŠOKIRALA JE MNOGE:"Žena shvatila sa kime čeka dijete- ovo je ozbiljan problem" (VIDEO)
.

Jedno su radost i sreća, a reakcija ovog muškarca nakon što je saznao da će dobiti sina, nešto sasvim drugo. Veliki broj ljudi komentariše da je ovakvo reagovanje signal ozbiljnog problema.

Na snimku objavljenom na Instagram stranici gdje se prikazuju snimci sa sve više popularnih "Gender reveals" zabava kada roditelji na razne načine otkrivaju pol svoje bebe odnosno beba.

Muškarac sa snimka je saznanje da će dobtii sina proslavio više nego buran pa čak i agresivan način što je zaprepastilo javnost na Instagramu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Ako ovako reaguje kada je sretan, kako li reaguje kada je besan", "Treba da pobjegne od njega što prije. Kako li bi reagovao da je saznao da će dobiti kćerku? Ne smijem ni da pretpostavim?", "Ovo nije smiješno. On ima problem sa kontrolom bijesa. jadna žena, prestravljena je", "Devojko, beži", "Shvatila je sa kime čeka dijete", komentarišu an instagramu gdje kažu da je i njegov poljubac na kraju videa bio agresivan.

Može se u komentarima pročitati i da su mnogi zabrinuti kkaav će ovaj muškarac biti otac, a kako vi ocjenjujete ovo "radovanje"- kao euforiju ili znak da nešto ozbiljno nije u redu?

Ne propustite