NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko ne mora da brine o parama do 4. februara

Kiosk
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko ne mora da brine o parama do 4. februara
-Igramo još jedan zvjezdani rulet, a planete će do 4. februara pojedinim horoskopskim znacima biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a planete će do 4. februara pojedinim horoskopskim znacima biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Venera je ušla u Ribe, a Sunce je u Vodoliji, ali zbog Urana u Biku nam je svima jasno da treba da budemo štedljivi i oprezni kada su u pitanju novčana ulaganja.

Na nebu u ovom trenutku nema retrogradnih planeta, što je veliki pomak u odnosu na situaciju koja je bila aktuelna posljednjih mjeseci. Zbog toga je dobro da planiramo nešto novo i gledamo ka budućnosti.

Ukoliko se pitate koji horoskopski znakovi će imati novac do 4. februara, to su Vodolije, Ribe, Vage i Lavovi.

VODOLIJA
Sezona vašeg znaka je počela, pa možete da uživate. Venera u Ribama donosi vam vredne poklone koji će vam značiti možda više nego novac. Isto tako imate priliku za dodatnu zaradu. To neće biti veliki novac, ali će vam značiti.

RIBE
Jupiter u drugom polju osigurava vam dobru zaradu. Nije isključeno da pronađete još jedan izvor prihoda i to u intrevalu do 16. maja. Ovaj period godine vam je povoljan za novac. Zanimljivo je što ćete više novca trošiti na ukrasne detalje.

VAGA
Mars je krenuo napred, pa novac koji je kasnio stiže. Međutim, imaćete potrebu da pravite velika ulaganja tokom februara, što ne treba olako da radite. Novac u vašem slučaju stiže iz inostranstva, ali i na osnonu saradnje sa inostranim firmama.

LAV
Nakon vrijednog rada stiže i novac. Merkur u Jarcu je štedljiv i zbog toga to neće biti velika zarada, ali će biti dovoljno u narednom periodu. Vi ste trenutno jedan od najštedljivijih znakova, a zbog toga ćete i napraviti dobra ulaganja.

Ukoliko se pitate ko treba da igra igre na sreću, onda treba da znate da su to Strijelčevi kojima Jupiter boravi u petom polju zabave. 

Ne propustite