FEBRUAR ĆE BITI JAKO TEŽAK MJESEC! 2 STVARI SU ZABRANJENE: Tako ćete navući bijedu na vrat

Kiosk
FEBRUAR ĆE BITI JAKO TEŽAK MJESEC! 2 STVARI SU ZABRANJENE: Tako ćete navući bijedu na vrat
-

Numerolog Stefan Dragojlović otkrio je šta nas očekuje u februaru, čega da se čuvamo, a na šta da obratimo pažnju...

Šta nam donosi najkraći mjesec u godini - februar? I šta nas sve očekuje u njemu, prije svega kada je riječ o finansijama, ali i ostalim životnim aspektima ? Dok će nekima laške pasti, drugi će osjetiti i određene trzavice. O tome je gostujući na Prva TV govorio numerolog Stefan Dragojlović.

"Februar će prije svega biti karmički i finansijski mjesec, a to znači otplata duga. U februaru nikako ne smijemo da pozajmljujemo i dajemo novac jer ćemo 'navući' bijedu na vrat. Ovo je mjesec kada će se otkriti sve tajne. Takođe, biće prisutne i malverzacije", otkrio je Stefan i osvrnuo se na prisustvo povećanih burnih događaja u društvu. On je takođe napomenio da nas očekuju i razni neprimjereni oblici ponašanja kod ljudi, a kako je dodao, februar je mesec čudaka.

"Februar će biti jako težak mjesec, ali on ima i neke dobre osobine. Devetka je intuicija i duhovnost, kao i znak putovanja. U februaru treba da putujemo, da se spakuejmo i odemo makar na dva, tri dana koliko nam finansije dozvoljavaju", rekao je on i dodao da je mjesec koji nam slijedi idealan da se povežemo i približimo sa porodicom.

Takođe, broj devet, koji je simbol mjeseca februara, simbolizuje i ljude koji kukaju, te kako kaže Stefan, potrebno je da se sklonimo od negativnih ljudi. Kada je riječ o ljubavnom polju, očekuje nas dosta tajnih veza, ali i prijetnji, krađa i iznuda.

Za kraj, Stefan je otkrio kako da na osnovu numerološkog broja, koji se dobija sabiranjem cifara datuma rođenja, otkrijete šta vas očekuje u 2023. godini. Pa tako, onima sa neparnim brojevima biće dobra godina, dok parnima neće biti loša, ali će postojati izazovi. Oni sa parnim naučiće neke lekcije na malo teži način.

"Najveća vrlina koju treba da naučimo ove godine jeste vrlina mjere u svemu, u hrani, piću, zadovoljstvu, trošenju... ", otkrio je Stefan i dodao da će boja godine biti nebo plava, bijela i svijetlo ljubičasta koje imaju zaštitnu funkciju.

(MONDO)

Ne propustite