NAJBOLJI PAROVI PO HOROSKOPU: Magnetska privlačnost i duge veze - spremni na sve zarad ljubavi

Kiosk
NAJBOLJI PAROVI PO HOROSKOPU: Magnetska privlačnost i duge veze - spremni na sve zarad ljubavi
Astrologija otkriva koji znakovi horoskopa osjećaju najveću privlačnost.

Astrologija otkriva koji znakovi horoskopa osjećaju najveću privlačnost.

Ako ste nekada vidjeli par i čudili se kako partneri izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo, možda su baš rođeni u znacima horoskopa koji slijede u nastavku. Između ovih ljudi vlada magnetska privlačnost. Njihove veze su uvijek uspješne i dugotrajne, odlično se dopunjuju i zajedno su spremni na sve zarad ljubavi. Evo o kojim parovima je riječ:

OVAN I VAGA

Ovan i Vaga se privuku na prvi pogled. Vaga je nježna i saosjećajna, a Ovan posjeduje nevjerovatnu energiju. Zato se smatra da je ovo par iz snova koji se odlično dopunjuje. Kada Ovan ne zna da se izrazi svoje emocije, Vaga mu empatijom pomaže da se opusti. S druge strane, Ovan tera Vagu da izađe iz zone komfora i uvodi je u neočekivane avanture koje joj prijaju.

ŠKORPIJA I BIK

Svi znaju da je Škorpija najstrastveniji znak, a u kombinaciji sa Bikom - sijevaju varnice! I Škorpija i Bik daju sve za vezu i zato nikada ne mogu da dosade jedno drugom. Oboje su ambiciozni, žele stabilnost i sigurnost. Takođe, oba horoskopska znaka cijene lojalnost - odani su, pouzdani i nikada neće napustiti jedno drugo u teškim trenucima.

RAK I DJEVICA

Ko je bio u vezi sa Rakom, zna da je ljudima rođenim u ovom znaku partner na prvom mjestu. Ipak, Rakovi ponekad mogu previše da se vežu za nekoga. Racionalna Devica može Raku da pruži osjećaj sigurnosti za kojim on teži. Oboje vole da ulažu vrijeme i trud u vezu i zato odlično funkcionišu kao par.

(MONDO)

Ne propustite