NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Otišao po hranu u McDonald’s, kad se vratio u vrećici našao 5000 dolara

Kiosk
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Otišao po hranu u McDonald’s, kad se vratio u vrećici našao 5000 dolara
.

Tiktoker Josiah Vargas postao je viralna senzacija na društvenoj platformi nakon što je u jednoj snimci ispričao kako mu je uručeno pet tisuća dolara umjesto naručene hrane kada je posjetio McDonald's. Video je pregledalo više od 2.3 milijuna korisnika.

"Upravo sam otišao u McDonald's i tamo su mi dali moj McMuffin i ovu vrećicu - pa, što je u njoj? Samo nekoliko tisuća dolara je ovdje. Što je ovo? Zašto bi to radili? Sada moram ovo vratiti jer sam valjda dobra osoba. Kako zanimljivo", ispričao je na snimci.

Zatim je pokazao kako se vraća u restoran brze hrane i pita ih "peru li novac". Kada su shvatili što se dogodilo, zaposlenici su ga počeli grliti i zahvaljivati mu što je vratio vrećicu. Čak je dobio besplatnu hranu za cijeli mjesec dana u McDonald'su.

Ljudi ga hvale: "Spasio si radnike da ne dobiju otkaze"

"Kad sam ponovo krenuo, pozvali su me da se vratim i dali mi 200 dolara. Učinio sam dobro djelo, vratio sam pet tisuća dolara i dobio 200 dolara i besplatan McDonald's mjesec dana, nije loše", zaključio je TikToker.

"Vjerojatno si ih spasio da ne izgube svoje poslove", "Učinio si pravu stvar i nekoga spasio otkaza, svaka čast, čovječe", "Tih 200 dolara ti karma vraća jer si pomogao ljudima", "Ali tvoj osmijeh na kraju... Divan si čovjek", samo su neki od komentara na objavi, prenosi Index

Ne propustite