ŠTA TREBA DA STAVITE NA TRPEZARIJSKI STO I DA PRIVUČETE PARE: Feng šui trik duplira novac

Sve za dom
ŠTA TREBA DA STAVITE NA TRPEZARIJSKI STO I DA PRIVUČETE PARE: Feng šui trik duplira novac
-

Feng šui tajne za trpezarijski sto - šta staviti na njega za sreću i uvećanje prihoda! Saveti feng šui stručnjaka Sandre Drinčić

Trpezarija je mjesto okupljanja porodica, prostor u kojem svakodnevno zajedno dijelimo energiju, a najpoznatiji stručnjak za feng šui u Srbiji Sandra Drinčić otkriva male tajne kako treba postaviti i šta staviti na trpezarijski sto.

"Sto je ključna stvar, to je sklad porodice, okupljanje." - istakla je Sandra u emisiji Vikend na K1. Objasnila je da je važno da jedemo zajedno, sa partnerom, porodicom. Na primer, ukoliko jedan partner započne drugi režim ishrane, potrebno je da bar jednom nedeljno da jedete isti obrok sa osobom sa kojom živimo - to je duh zajedništva.

"Trpezarijski sto treba da bude blizu kuhinje, ako nije, dolazi do razdvajanje porodice, slabe komunikacije. Ljudi griješe kada stave sto ispod prozora - sve što nam je u blizini prozora odlazi kroz prozor. Super je staviti jedno ogledalo pored da duplira prihod." - objasnila je Sandra.

Često na trpezarijskom stolu možemo videti vaze sa cvijećem, a Sandra ističe da je jedan cvijet sjajan za privlačenje novca - "Bijeli ljiljan uveijk treba ubaciti u trpezarijski dio. Šta je caka - kupuje se zatvoren cvijet, a kako se otvara, povećava mogućnost većih prihoda. Bijeli ljiljan je čudo!"

Mnogi u domu imaju šank ili ostrvo - Sandra objašnjava šta je bolje! Kako je navela, kada imate šank, čovjek mora da ga obiće i uđe u njega, a kada imate ostrvo imate energetski tok - dobar energetski tok predstavlja zdravlje i finansije. Jedina mana na ostrvu je što se šporet ne postavlja u ostrvo, to je gubitak novca. Šporet mora da stoji tako da ima pozadinu iza sebe, zid - to je stabilnost.

Jedna od zanimljivih stvari koju treba bar jednom godišnje izneti na trpezarijski sto jeste escajg u boji zlata, bar za Novu godinu. On ne mora biti zlatni, već samo u boji zlata, jer kako Sandra navodi - "Oko ne zna šta je lažno, a šta pravo."

  Izvor: Sensa

Ne propustite