DA LI JE MOGUĆE DA JE TO OBUKAO?! Ovo je definitivno najgora kreacija u istoriji tenisa: Amerikanac opremom ŠOKIRAO svijet!

Tenis
DA LI JE MOGUĆE DA JE TO OBUKAO?! Ovo je definitivno najgora kreacija u istoriji tenisa: Amerikanac opremom ŠOKIRAO svijet!
,

Američki teniser Frensis Tijafo izazvao je brojne reakcije javnosti svojim bizarnim stajlingom na Australijan openu.

Poslije prvog dana turnira u Melburnu Tijafo je dospio u centar pažnje, ali ne zbog svog teniskog umijeća, već neobične kreacije koju je imao na sebi, jer tako nešto teniski svijet do sada nije vidio.

Amerikanac je izborio plasman u drugo kolo, pošto je sa 3:1 u setovima savladao Nemca Altmajera, ali rezultat meča je potpuno pao u drugi plan zbog njegove bizarne opreme: "militari" šarenu majicu bez rukava u psihodjeličnom stilu, uz šorts koji je u istom fazonu.

63c6685a-14ac-4233-b8b7-48bf0a0a0a73-3320072-profimedia0750066523-ff-previeworg

FOTO: USA TODAY NETWORK / DDP USA / PROFIMEDIA

Njegov stajling izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a većina je konstatovala da se radi o vjerovatno najgoroj opremi u istoriji tenisa.

Tokom godina, moda u tenisu se drastično promijenila. Nekada su igrači morali da nose bijelu opremu, što je i dalje pravilo na Vimbldonu, ali drugi turniri sada dozvoljavaju teniserima da eksperimentišu sa opremom.

Ipak, utisak je da je Tijafo preterao...

Ne propustite