IZABERI JEDNU ZLATNU RIBICU I ZAMISLI ŽELJU: Evo da li će vam se želja ostvariti

Kiosk
IZABERI JEDNU ZLATNU RIBICU I ZAMISLI ŽELJU: Evo da li će vam se želja ostvariti
-

Ovaj psihološki test je usko povezan sa emocionalnim stanjem čovjeka koji će opisati vas kao osobu i vaše želje, a zlatna ribica će otkriti da li će vam se i kada ostvariti želje…

Svi imamo želje, svi nešto želimo. Isto tako, svi imamo i neostvarene želje. Imamo i one želje za koje znamo da se vjerojatno nikada neće ostvariti, ali opet se potajno nadamo i želimo i čekamo da se ostvare…

00000w-1140x628
 
PRVA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:

Vi ste osoba, koja najblaže rečeno, ima većinu pomalo nerealnih želja. Vaše želje nisu ni malo jednostavne, skromne i nisu lako ostvarive, kao što ni nisu ona vrsta želja koja se ostvaruje svaki dan. Ne moraju ni biti skromne. Postoje male i velike želje, a velike želje svakako nisu skromne.
 
Ona druga vrsta vaših želja zapravo nema cijenu i ne može se kupiti. Drugi dio želja vezan je za ljude koje volite, kao i za sebe. Sreća vaših voljenih je i vaša sreća i zato želite da ih uvijek prati sretna zvijezda.

Međutim, vi ste veliki sanjar i volite maštati.Možda vas naš odgovor razočara, a možda i ne. Vaše sve velike želje se vjerojatno neće ostvariti u skorijoj budućnosti.

DRUGA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:
Vi ste osoba koja voli sanjati i maštati. Isto tako, puno toga vi želite, ali ste svijesni da se veliki dio vaših želja jednostavno ne može ostvariti.

Vi ste spoj mašte i realnosti. Volite otputovati u svijet mašte, ali čvrsto stojite na zemlji i ne zanosite se željama koje se ne mogu ostvariti ili da kažemo, trebalo bi se desiti čudo da se ostvare.

Upravo zato se vi više fokusirate na onu vrstu želja koje su realno ostvarive, iako vama i takve često izmaknu.

Zlatna ribica koju ste izabrali kaže da će se jedna vaša manja želja ostvariti već početkom idućeg mjeseca, a jedna velika želja da će vam se također ostvariti, ali ćete na ostvarenje te želje ipak morati još pričekati.


TREĆA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:
Vi ste osoba koja je vrlo skromna i koja sreću pronalazi u malim stvarima. Vi također imate želje, želite i maštate kao i svi drugi ljudi, ali najveće želje koje vi želite, zapravo nemaju cijenu i ne mogu se kupiti. Strpljenje je vaša odlika i strpljivo čekate da se vaše želje počnu ostvarivati.

Vama će se ostvariti nekoliko manjih želja i tu u skorijem vremenu. A što se tiče velike želje. Velika želja koju imate i za koju vjerujete da se neće ostvariti, ipak hoće. Za ostvarenje velikih želja, ponekad je potrebno dosta vremena.

Ne propustite