Muž i ja smo uzeli stambeni kredit a onda se desilo ovo....

Ispovijesti
Muž i ja smo uzeli stambeni kredit a onda se desilo ovo....
Muž i ja smo uzeli stambeni kredit u banci pola pola, suvlasnicki, plan je bio kad mu deda umre da proda njive i isplati stan. Što se mene tiče nebitno mi je bilo da li će deda živjeti 5, 10 ili 15 godina..mislila sam to je sve svakako naše i naše buduće dijece, a moj dio rate mi je 20% plate što mi je podnošljivo.

Muž i ja smo uzeli stambeni kredit u banci pola pola, suvlasnicki, plan je bio kad mu deda umre da proda njive i isplati stan. Što se mene tiče nebitno mi je bilo da li će deda živjeti 5, 10 ili 15 godina..mislila sam to je sve svakako naše i naše buduće djece, a moj dio rate mi je 20% plate što mi je podnošljivo.

I šta se desilo, prevario me je sa nekom devojkom, mi nismo mogli da imamo dijece i hoće da me izbaci na ulicu, iako sam plaćala 9 godina kredit, ulagala, prijeti mi da je sve samo njegovo jer je isplaćen stan, neće da prodamo stan pa da mi procentualno pošteno od vrijednosti stana isplati moj dio koji sam uložila. Kaže živjela sam tu, koliko sam plaćala kredit, toliko je rata za rentu svuda i nigdje nema da se živi besplatno.

Ne mogu da vjerujem da je neko s kim sam živjela u braku 10 godina, preko noći postao ljiga koja ne bira sredstva, razumjela bi da sam ja njega prevarila pa da iz osvete to pokušava. To što nisam mogla da rodim dijete ne znači da mu dugujem da izađem iz stana s koferom.

 

 

 

Izvor: ispovesti

Ne propustite