NAKON OSAM GODINA BRAKA MOJA SUPRUGA JE SHVATILA DA JE GEJ, OSTAVILA MENE I DIJECU I PRONAŠLA CURU: Sada svi živimo zajedno i odgajajamo djecu zajedno

Ispovijesti
NAKON OSAM GODINA BRAKA MOJA SUPRUGA JE SHVATILA DA JE GEJ, OSTAVILA MENE I DIJECU I PRONAŠLA CURU: Sada svi živimo zajedno i odgajajamo djecu zajedno
Kada se Maddy u njihovim životima pojavila početkom ove godine, njezina snažna povezanost s Lindom odmah je bila očigledna cijeloj obitelji

Kada se Maddy u njihovim životima pojavila početkom ove godine, njezina snažna povezanost s Lindom odmah je bila očigledna cijeloj obitelji

Linda Fruits (33)iz Sunrisea na Floridi, rekla je da se odlučila rastati od svog 36-godišnjeg supruga Christophera Haertinga u kolovozu 2021. godine. Imali su dvoje djece i bili u braku osam godina prije nego što je shvatila da je privlače žene. No unatoč tome što su ona i Christopher prekinuli svoju romansu, odlučili su nastaviti živjeti u istoj kući kako bi mogli zajedno odgajati svoju djecu. Majka dvoje djece ubrzo se zaljubila u Maddy Gross (36) i nakon šest mjeseci njihove veze, Maddy se preselila u obiteljsku kuću s Lindom, Christopherom i njihova dva sina – četverogodišnjim Elliotom i dvogodišnjim Owenom.

No, Linda i Maddy htjele su za zajedničku djecu, pa su pitale Christophera bi li razmislio o tome da im bude donor sperme. Christopher ne samo da je pristao donirati svoju spermu paru, već je također zatražio da bude suroditelj i sada planiraju odgajati svoje troje djece kao jednu cjelinu. 
“Na našem drugom spoju Maddy mi je rekla kako je oduvijek željela biti mama i kako je aktivno pokušavala pronaći donora”, rekla je Linda za Daily Mail. “Razgovarale smo o tome kako bi bilo ludo da je Christopher donor i da naša djeca mogu biti u srodstvu, a pitale smo ga pet mjeseci kasnije.” 

Prije njihovog razvoda, Linda se prisjetila kako se borila s tim koliko je odnos nje i Christophera postao platonski. “Više se nisam mogla natjerati ni da ga poljubim i pitala sam se trebamo li imati otvoren brak jer sam se iskreno osjećala loše zbog njega, nije dobivao stvari koje su mu bile potrebne da bi se osjećao voljenim”, objasnila je. Christopher je dodao da je bilo teško kada mu je Linda rekla da je lezbijka i prekinula s njim, ali su oboje znali da su im djeca najvažnija stvar. “Mogućnost da ih viđamo svaki dan bila je važnija od podjele naše obitelji i iskreno, iseljenje bi zakompliciralo stvari za nas same”, rekao je. “Bilo je teško s vremena na vrijeme, ali cijelo vrijeme razgovaramo kroz svoje emocije i to je puno pomoglo. Većina parova čija romantična veza završi, moraju se udaljiti jedno od drugoga kako bi nastavili dalje ili postaje toksično. Pronašli smo način da nastavimo dalje te da smo još uvijek roditelji i živimo zajedno i bilo je super.”

Kada se Maddy u njihovim životima pojavila početkom ove godine, njezina snažna povezanost s Lindom odmah je bila očigledna cijeloj obitelji. “Nakon prvog spoja bile smo nerazdvojne. Provodile smo što više vremena zajedno”, prisjetila se Linda. #Maddy se službeno uselila šest mjeseci kasnije.” I prema riječima majke dvoje djece, njezin bivši suprug bio je samo podrška da Maddy uđe u obitelj. “U to vrijeme nikada nisam bio zabrinut niti sam osjećao nešto negativno prema Lindi ili Maddy. 

Bio sam iskreno uzbuđen. Naša djeca vole Maddy i biti u istoj kući bilo je korisno i zabavno. Zajedno čistimo, kuhamo i večeramo zajedno, povremeno izlazimo zajedno s djecom i bez njih”, objasnio je. Kada je par zamolio Christophera da donira svoju spermu kako bi Maddy mogla zatrudnjeti, on je priznao da ima mnogo pitanja na koja treba odgovoriti prije nego što mu to bude ugodno. 

Ali na kraju je odlučio da je to pravi potez za njih. Obitelj je u studenom objavila da očekuju bebu, koja bi trebala biti rođena u svibnju 2023., te su izjavili da trudnoća ide sjajno i da su djeca uzbuđena. Srećom, Linda je rekla da su njihovi prijatelji i članovi obitelji bili samo podrška njihovom neuobičajenom dogovoru, a druge mame čak su joj se obratile za savjete o zajedničkom roditeljstvu. Christopher je također pronašao novu ljubav otkako se razveo od Linde i nedavno je počeo izlaziti s nekim novim.

Ne propustite