OSTAVIO DRAGU BUKVALNO ISPRED OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali (VIDEO)

Ispovijesti
OSTAVIO DRAGU BUKVALNO ISPRED OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali  (VIDEO)
Izvor je otkrio da je muškarac saznao da ga je mlada navodno prevarila "posljednji put" prije venčanja

Izvor je otkrio da je muškarac saznao da ga je mlada navodno prevarila "posljednji put" prije venčanja

Mladoženja je otkazao svoje vjenčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je njegova mlada otišla posjetiti bivšeg dečka u posljednji trenutak. Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je mladoženja snimljen kako odbija da sluša svoju izbezumljenu mladu i ostavlja je nasred ulice u Kasoi u Gani. Izvor je otkrio da je muškarac saznao da ga je mlada navodno "posljednji put" prevarila prije vjenčanja. Ali izveštaji kažu da je jedan od njenih prijatelja obavjestio mladoženju o tome šta je uradila, što je dovelo do drame koja je izbila na ceremoniji.

 

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws

Mlada je snimljena kako plače i moli svog vjerenika za još jednu priliku, ali je nije dobila, prenosi Daily Star. Nakon što je cijela situacija podijeljena na TikTok-u, mnogi korisnici su rekli da su tužni zbog mladoženja, ali im je drago što je to saznao prije nego što je bilo prekasno. "Sve pohvale čovjeku, može da se uda za bivšeg na miru", komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Osoba koja je mladoženji rekla ozbiljno ga je spasila od zla. Kunem se da njihovo prvo dijete neće biti njegovo , ali od njenog bivšeg dečka."

Ne propustite