ASTROLOGIJA

EVO ŠTA OČEKUJE SVE ZODIJAKE U NAREDNIM DANIMA: Nekome stiže neočekivano!

Objavljeno:08.12.2022 - 12:11
A A A Times Arial

Pojedini znakovi bi trebali biti pod oprezom, a pak pojedinim su zvijezde itekako naklonjene.

Šta očekuje vaš znak horoskopa - pogledajte u nastavku

 

OVAN

Veliko razočaranje je pred vama, razočaranje u osobu za koju to nikad ne bi pomislili da je u stanju učiniti. Postupci te bliske osobe bit će za svaku osudu i to će vas jako rastužiti. Ničim niste potaknuli takvo ponašanje prema vama, ali takve stvari se događaju i ovaj negativni događaj po vas neće biti zadnji.

BIK

Niste bili dovoljno oprezni pa su vam sada i drugi krivi za pogrešne postupke koje ste učinili na poslu. Morat ćete prihvatiti svoju odgovornost za to jer ste krivi samo vi. Što prije to shvatite moći ćete bolje postupiti u sličnoj situaciji.

BLIZANCI

Velik razlog za sreću donijet će vam postupak vašeg partnera koji će vas očarati. Nikada ne biste vjerovali da je vaš partner sposoban na takav način uljepšati vam dan. Shvatit ćete da ste krivo mislili i ugodno se pri tome osjećati.

RAK

Problemi koji postoje u vašem životu vi ste u stanju riješiti, iako ste skeptični u vezi toga. Morate se jednostavno malo više potruditi i dati sve od sebe. To je jedini način kako se rješavaju i najteži problemi. Talođer morate imati i više vjere u sebe i uvjeriti se kako ste to u stanju učiniti.

LAV

Vas će karma nagraditi nečime što ste odavno zaslužili. U vama je toliko ljubavi koju još uvijek ne uspjevate podijeliti sa nekime. Vama karma namjenjuje sudbonosni susret sa osobom za koju ćete shvatiti da je vaša srodna duša. Vi ćete osjetiti snagu karme i ostvariti svoj ljubavni san.

DJEVICA

Ne smijete toliko analizirati svaki vaš pokret, svaku vašu gestu. Previše ste samokritični i to nije dobro po vas. Imajte više samopouzdanja i vjerujte u nešto što ćete učiniti bez da se nakon toga kajete. Vjera u sebe pomoći će vam čak i kada napravite krivi korak.

VAGA

Ono što je pred vama neće vam se svidjeti. Očekuju vas burne rasprave sa partnerom koje će ozbiljno poremetiti vaš odnos. Potrebno vam je da mirne glave uđete u rasprave i spustite tenzije. Sve se može riješiti, pitanje je samo na koji način ćete to učiniti.

ŠKORPIJA

Iskoristite vrijeme pred vama da započnete ono što već dugo planirate. Zvijezde će vam biti naklonjene i svaki vaš pokušaj urodit će plodom. Sada je vrijeme da ostvarite svoje snove. Sreća će vas pratiti na svakom koraku i omogućiti vam sretan rasplet.

STRIJELAC

Vrlo bitan uspjeh ćete ostvariti na poslu. Mnogo ste truda i vremena uložili u to i sada ćete to moći i naplatiti. Nema sumnje da će vam to dodatno podići samopouzdanje i osjećat ćete se moćno. Prekrasni trenuci uspjeha su pred vama, zvijezde vam  daruju sreću da to i ostvarite.

JARAC

Čini vam se da se vaša dobrota ne isplati. Nikada još niste bili nagrađeni za dobro što činite, ali to će se uskoro promijeniti. Karma će se za to pobrinuti i omogućiti vam sudbonosni susret u kojem ćete upoznati ljubav svog života. Postoji li bolja nagrada za vas?

VODOLIJA

Zvijezde vas neće pratiti neko vrijeme pa će vam trebati veliki oprez u svemu što radite. Mnogo toga bi moglo poći po zlu, a da ništa ne možete učiniti. Puno opreza bit će vam potrebno dok vas zvijezde ponovo ne uzmu pod svoje skute.

RIBE

Mirno vrijeme je pred vama, vrijeme bez većih uzbuđenja i događaja. Vjerojatno vam je i potreban jedan takav period da predahnete i napunite baterije. Upravo to vam zvijezde predviđaju, malo mira i odmora od svega.